Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Format ve Sonrası...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar dün bilgisayarıma format attım. Açıkcası hiçbir problem yoktu yani hızlanmıştı,virüsler gitmişti filan filan taaki internete girene kadar. İnternetim hatırı sayılır derecede yavaşladı. Download hızı belki çok düşmemiştir bilmiyorum ama bütün sitelerde aynı problemle karşılaşıyorum. Sayfalar yavaş açılıyor bazen yüklenemiyor. Yüklenen sayfalarda aşağı inerken donmalar oluyor ama sadece internette. Acaba İE demi sorun var dedim ve farklı bir browser denedim ancak sonuç aynı internet yavaş ne yapabilirim bilgisi olan bi el atsın babam fena kızdı face de resimler hızlı açılmayınca Big Grin Format cd si benim uzun zamandır kullandığım bir cd yani daha önce onla defalarca format atmışımdır o yüzden ondan kaynaklı birşey olduğunu zannetmiyorum,pc nin driverlarını tamı tamına yükledim zaten cd leri var eksiksiz hepsi, e gerekli programlarınıda kurdum neden böyle oluyor anlamadım Ss.gif Ha aklıma gelmişken bi speedtest de yaptım bu mesajı yazarken Tongue

[Resim: 1260320047.png]

8 megabit zaten internetnet, download ve upload hızı eskisi gibi ama internet yavaş hay Allahım delircem bidaha format atmam uzunca bir süre, zaten 6-7 aydır format atmamıştım pc ye mis gibi çalışıyordu bi virüs yüzünden yaktık kendimizi Sad
Ekran Kartın NVDİA'ysa Yazılımını İndir Düzelir Bende Format Attımmı Öyle Oluyor Vede IE Yerine Mozilla Kullan victory.gif
(04-20-2011 07:11 AM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Ekran Kartın NVDİA'ysa Yazılımını İndir Düzelir Bende Format Attımmı Öyle Oluyor Vede IE Yerine Mozilla Kullan victory.gif

Ekran kartım ati sanırım ve driver ı yüklü mesajdada belirttim zaten. Farklı bir browser denediğimide söyledim o browser mozillaydı ama ondada sonuç değişmedi. Yani sonuç olarak : başka önerisi olan ???
Sana 1 Site Önersem Ordan Windows 7 İndirip Tekrar Formatlasan 5 Dakka Sürmez Ben Hep Ordan Atıyorum Ve Hiç 1 Sorun Çıkmadı Şu Ana Dek victory.gif
pc yeni format attıldı diye bir çok birikmiş güncelleştirme olabilir acaba güncelleştirmeler mi yapıyor bu yavaşlamayı ?

speedtest gayet normal yavaş bağlanması ilginç başka bir tarayıcıyla girmeyi denedin mi sitelere ?
modemi kapatıp aç bakalım dns 8.8.8.8 - 8.8.8.1 yapıştır Tongue

güncelleştirmelerin hepsini yap bakalım sorun çözülecek mi
Ezuk sinağn Big Grin Bana der kendi de sorun yaşar hahaha Big Grin

İşletim sistemin Win 7'se siteden ekran kartının güncel driverini indir. Birde Ram ve CPU kullanımına dikkat et eğer yüksekse görevyöneticisinden hangi programın fazla cpu ve ram kullandığını belirle pc de gereksiz programları başlat-çalıştır-msnconfig yazdıkdan sonra açılan pencereden başlangıca tıkla ve ordan virüs programı hariç hepsini kaldır. Güncellemeri kapatmayı dene
uzun zamandan beri kullandığım demişsin . yani o işleti sisteminin daha güncelleri çıktı . yeni bir windows7 kur bence . bana kalırsa xp kur derim ama sen bilirsin tabi ki kardeşim beyfendi
Arkadaşlar neredeyse hepiniz okumadan cevap yazmışsınız. Diyorimki farklı browser denedim farklı tarayıcı kullan diyorsunuz,pc değil internet yavaş diyorum farklı işletim sistemi kur demişler yahu allah aşkına anlamayanlar yorum atmasın zaten sinirlerim zıpladı bu net yüzünden. Güncelleştirme işini bi denicem.
Sinağnnnnn sakin oll Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler