Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cartel - Bir Oluruz[Video]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

ARTİST Carteli Nasıl Unutabiliriz Ki.? (:
karakandan kerim yok lakabı KabusKeriM(KabusCobaR) Ss.gif keşke oda olsaydı Ss.gif
(04-20-2011 04:18 PM)kabuscobar Yazılan: [ -> ]karakandan kerim yok lakabı KabusKeriM(KabusCobaR) Ss.gif keşke oda olsaydı Ss.gif

Resmi açıklama yapmıştı Kabus Kerim.Açıklamadan kısa bir bölüm;

Alıntı:2006 yılında, uzun bir aradan sonra, eski kadroyla buluştuk ve görüştük, eskileri konuştuk, yeni bir albüm yapılabilir mi? “Yapar mıyız?“ diye lafı geçti… İlk başta hep bir ağızdan “yapalım“ dedik ve ben yine ilk Cartel ve Karakan’da olduğu gibi koşturmaya başladım… Fikirler üretildi vs vs. ve sonra baktım ki o eski ruhu yakalayamadım, o saflık ve o içtenliği göremedim! Yılların geçmesi ve herkesin kendine has yaşanmışlıkları kişileri çok farklı bakış açılarına yöneltmiş… Eski misyon ve ruhu göremeyince “Ben yeni Cartel´de yokum” dedim… Çünkü işin tamamen profesyonelliğe ve ticarete döküldüğünü gördüm… Bu benim, HipHop kültürünü halen yaşamama, devam edişime ve ideallerime de bağlı… Ve o misyonu halen içimde taşıyorum… Bu benim ticari işler yapmayacağım anlamına gelmez ve bu sebepten dolayı kimseyi kınamıyorum da, ne haddime… Ama ticari yapılsa bile, bir mazi var ona bakarak yapılması gerekir diye düşünüyorum… Bir müzikal devrim (bilinçli ya da bilinçsiz – iyi ya da kötü,) yapmış, efsane ünvanına ulaşmış, Türk müzik tarihine altın kalemle ismini kazıtmış bir topluluk olarak, atılan her adımın daha dikkate alınması gerekir diye düşünüyorum!
Referans Adresler