Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: gamerfrist live kurulumundaki sorun??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
warrock açılmadıgı ııcn yenıden yuklucektım sıldım butun dosyaları nese ıste gırdım sıteye ındırmek ııcn tıkladım kaydettım sora gmrfrist liveyi kurucakken kabul edıyorum dıyorum su hatayı werıyor
GamersfristLive!is currentl runnıng.Close ıt and then run the unistaller agaın dıyor ve yenıden dene ve ıptal cıkıyor yardım ??
Sağ alt köşe de gamersfirst uygulamasını kapa tekrar aç dene. Ayrıca transfer hatası veriyor. Demek ki problem sadece bende değilmiş. Bir sorun var ama nedenini bilemiyorum. Alternatif download sekmesinden indirmeyi dene.Ben de dün öyle yaptım dostum.
(04-19-2011 07:28 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Sağ alt köşe de gamersfirst uygulamasını kapa tekrar aç dene. Ayrıca transfer hatası veriyor. Demek ki problem sadece bende değilmiş. Bir sorun var ama nedenini bilemiyorum. Alternatif download sekmesinden indirmeyi dene.Ben de dün öyle yaptım dostum.

evet alternatif downloadlardan big download hızlıdır victory.gif
suan gamersfrist liveden ındırıom ve gayet guzel ındırıyor ıns sorun cıkmaz Ss.gif
yardımlarınız için saolun DOST
Referans Adresler