Greetings h4l020,
Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.
Account: parker5
We would like to inform you that the information you have provided is insufficient for us to determine the ownership on the account. Please get back to us with the following information:
- Current Secret Question and Answers
- IP used to login to the game for the past 6 months.
Once this information is received and verified, we can process the change as requested. Please note that this ticket will remain open in order to assist you as quickly as possible. We apologize for any inconvenience this may have caused you. Thank you for choosing GamersFirst!
Yardımcı olursanız sevinirim..)
Selamlar h4l020,
War Rock Müşteri Destek Ekibi ile temas için teşekkür ederiz! Size bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Hesap: parker5
Biz sağladığınız bilgiler hesap sahipliğini belirlemek için yetersiz olduğunu size bildirmek istiyorum. Bizi aşağıdaki bilgileri almak için lütfen:
- Cari Gizli Soru ve Cevapları
- IP son 6 ay için oyuna giriş için kullanılır.
Bu bilgiler elimize ulaştığında ve doğrulanmış, biz talep olarak değiştirmek işleyebilir. Bu bilet siparişi en kısa sürede size yardımcı olacak açık kalacak unutmayın. Biz bu yol açmış olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. GamersFirst seçtiğiniz için teşekkür
???
(04-19-2011 06:41 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]Selamlar h4l020,
War Rock Müşteri Destek Ekibi ile temas için teşekkür ederiz! Size bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Hesap: parker5
Biz sağladığınız bilgiler hesap sahipliğini belirlemek için yetersiz olduğunu size bildirmek istiyorum. Bizi aşağıdaki bilgileri almak için lütfen:
- Cari Gizli Soru ve Cevapları
- IP son 6 ay için oyuna giriş için kullanılır.
Bu bilgiler elimize ulaştığında ve doğrulanmış, biz talep olarak değiştirmek işleyebilir. Bu bilet siparişi en kısa sürede size yardımcı olacak açık kalacak unutmayın. Biz bu yol açmış olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. GamersFirst seçtiğiniz için teşekkür
???
Google translate ?
- Çarın gizli sorusu ve cevabı
- Son 6 ay içinde oyuna girerken kullandığın İP.
Diğer yazdıkları arkadaşın yazdığı gibi çevirmeye gerek yok.
google translate nıe bole yanlıs cevırıyor aga ya??
(04-19-2011 06:47 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]google translate nıe bole yanlıs cevırıyor aga ya??
google translate güvenmemek gerek çok kötü çeviriyor
(04-19-2011 06:47 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]google translate nıe bole yanlıs cevırıyor aga ya??
Türkçe zor bir dil olduğundan

. Bilemiyorum ama yanlış çeviriyor işte

Yolladığın bilgiler kontrol işlemlerinde yetersiz kalmış, bu nedenle daha ayrıntılı bir cevap istiyorlar senden.
Kısacası,
Charın şu anda mevcut gizli soru ve cevabı
Son 6 aydır oyuna giriş yaparken kullandığın bilgisayarın ip'si.
Bu bilgileri yazıp tekrar ticket atarsan yardımcı olacağını düşünüyorum. Ancak; son 6 ayda kullandığın ip nasıl bulursun hiç bir fikrim yok.