Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: guncelleme yuklenırken %99 da takılıyor ve.....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
guncelleme yuklenırken %99 da takılıyor ve avg yanı vırus tarayıcım turuva atı vırusu buldugunu soluyor temızlemey calıstım 2 tane 1 ını temızledım ama dıgerını temızlıyemıyorum ve kac kere guncellemeyı yukledım ama yınede %99 da takılıyor ve temızledıgım halde vıruslerı tekrar buluyor napmam lzm yoksay dıyroum kabul etmıyor off yardım edın lütfen??...
Warrock.exe yi virüs olarak mı görüyor ?
evet?
hemde truva atı Ss.gif
o zaman virüs programını kapayıp tekrar yükle warrocku
virus programını kaparsam pc çoker aga
yuklıyımmı kuruyummu??
ne güzel silmişsin virüs diye wr dosyalarını Big Grin kardeşim virüs görsede hiçbir hamle yapma . virüs programını ve güvenlik duvarını kapat tekrar yükle oyunu victory.gif
Koskoca K2 hesaplarımızı çalıp napsın Big Grin Knight Online zamanında da exe virus olarak görüyordu.Ben kapatıyorum anti-virüsü öyle oyuna giriyorum
korkuyorum ama pc falam çöker yada bulaşır babamın banka hesaplarına flm bışe olur dıye korkuom bıraz ?? ya bişe olmıcagına garantı werebılırmsınız ??
bide virüs programının hangi özelliklerini kapıyım??
antivirüsümü lisansımı antispywareyimi onlineshieldimi linkscannerimi antirootkitimi resident shieldimi pc analyzerımı e-mailscanner identity protection yoksa güncelleyimi neyi kaldıram hangilerini ?anti virüs programınının adı avg
??????
eet ya yardım etcek yoqmu
Referans Adresler