Bilgisayara Format Atmak İstiyorum Ama Cd Yok Şu Anda Elimde ..
Acaba İnternet Üzerinden Format Atan ve Güvendikleri Bir Site Olan
Arkadaşlar Varmı ?
Windows XP Yada 7 Olabilir . Vista Olmasında
Yardım Edebilecek Birileri Varsa Teşekkür Ettim Şimdiden

internete başvurmanı önermem bence git bi cd al işin garanti olsun uğraşma bile bence

j1nkaz4ma hatırladın mı beni almagast sen furkandın dimi
İnternetten hem uzun sürede iner hemde güvenli olmaz en iyiyi bilgisayarcıdan cd sini al yada bilgisayarcıya attır formatı.
(04-19-2011 06:22 PM)shameless Yazılan: [ -> ]İnternetten hem uzun sürede iner hemde güvenli olmaz en iyiyi bilgisayarcıdan cd sini al yada bilgisayarcıya attır formatı.
Cd ' sini bilmem ama format bizim burda 30 tl

Format CD sini Arkadaş 3 TL ye aldı . Kendi attı . Formatlamaya internetten bakabilirsiniz çok kolay atması .
5 tl ye aldım format cd sini geçen sene bir sorun çıkmıyor atmasıda kolay.Bence git bir format cd si al hemde boşa format parası vermezsin.
Eğer istersen sana windows 7 ultimate türkçe son sürüm orjinal (crackli ama microsoftun sitesinde güvenlik kontrolünden geçiyor

) uploadlayablirim.Nasıl yapcağınıda videolu anlatım yapabilirim.Kendi laptopuma format atarken videoya çekerek.
Eğer sitede yasak değilse site içinde özel upload, video yapabilirim.Herkes faydalanır..
Az önce format attım pc ye driverları,programları yükledim mis gibi oldu la

Oyunda gram kasma yok yakında olsan atardımda neyse

(04-19-2011 06:56 PM)miyami Yazılan: [ -> ]Eğer istersen sana windows 7 ultimate türkçe son sürüm orjinal (crackli ama microsoftun sitesinde güvenlik kontrolünden geçiyor
) uploadlayablirim.Nasıl yapcağınıda videolu anlatım yapabilirim.Kendi laptopuma format atarken videoya çekerek.
Eğer sitede yasak değilse site içinde özel upload, video yapabilirim.Herkes faydalanır..
Yaparmısın öyle bir şey ben rica etsem.Yasak değildir herhalde.