Bilgisayarıma format attım. Eskiden Windows 7 Home Premium kullanıyordum.. Windows 7 Ultimate'yi yükledim. Şimdi oyuna girdiğimde ekran değişiyor ve sağdan ve soldan yaklaşık 3-4 parmak basık oluyor ve ekran küçülüyor.. Bu da oyun oynamamı zorlaştırıyor ve hatta oynanmıyor. SS alıyorm normal gözüküyor. Ve Alt+TAB yapıp Masaüstü, Facebook gibi Warrock dışı yerlere girdiğimde Warrock'dan çıkasaya kadar aynı sorunu yaşıyorum. Warrockdan çıktığımda sorun çözülüyor, bir bilgisi veya önerisi olan varsa şimdiden teşekkürlerimi sunarım..

İlk formatta oluyor böyle şeyler.
Masaüstünü oyunda oynadığın çözünürlüğe çevir sonra oyuna girip oyunda da çevir.
Bir kaç defa denedikten sonra oluyordu dene istersen.
Ben Sana 1 Site Veriyim Ordan Tekrar win7 Formatla Sıfır SorunLa KarşıLaşırsın

işletim sistemiyle alakalı değil ekran formatını değiştir . sorun çözülür warrock ekran formatını da 1024 yap istersen
(04-19-2011 03:37 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Ben Sana 1 Site Veriyim Ordan Tekrar win7 Formatla Sıfır SorunLa KarşıLaşırsın 
Yok artık bir çözünürlük içinde format mı atılırmış
Oyunun çözünürlüğünü masaüstü çözünürlüğüyle aynı yap birde monitörün üstünde Auto tuşu olur ona 1 kere basman yeterli ekrandaki boşluklar gidecekdir tabi monitörün çok eski değilse bu tuş bulunur eğer yoksa elle kendin ayarlayacaksın
(04-19-2011 03:58 PM)mustafa_akdogan Yazılan: [ -> ] (04-19-2011 03:37 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Ben Sana 1 Site Veriyim Ordan Tekrar win7 Formatla Sıfır SorunLa KarşıLaşırsın 
Yok artık bir çözünürlük içinde format mı atılırmış
Oyunun çözünürlüğünü masaüstü çözünürlüğüyle aynı yap birde monitörün üstünde Auto tuşu olur ona 1 kere basman yeterli ekrandaki boşluklar gidecekdir tabi monitörün çok eski değilse bu tuş bulunur eğer yoksa elle kendin ayarlayacaksın
gecen sene hazıranda almıştım asus Lcd ayrıca auto tusunu bulamadım.. bu arada masaüstü çözünürlüğünü nasıl değiştiricem Windows 7 ???
Masaüstüne sağ tıkla açılan sekmeden "Ekran Çözünürlüğü"ne tıkla ve açılan sayfada;
Çözünürlük butonuna tıkla ve oku aşağı yukarı doğru kaydırarak çözünürlüğü ayarlayabilirsin.
![[Resim: cozunurluk.png]](http://www.fileden.com/files/2011/1/25/3066694//cozunurluk.png)
(04-19-2011 04:22 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Masaüstüne sağ tıkla açılan sekmeden "Ekran Çözünürlüğü"ne tıkla ve açılan sayfada;
Çözünürlük butonuna tıkla ve oku aşağı yukarı doğru kaydırarak çözünürlüğü ayarlayabilirsin.
![[Resim: cozunurluk.png]](http://www.fileden.com/files/2011/1/25/3066694//cozunurluk.png)
İlgin için teşekkür ederim inşallah işe yarar..
Arkadaşım monitör ayarlarınla alakalı masaüstünde 75 hertz iken yenilemen oyunda 60 a düşüyorsa ve 60 hertz dede monitör ayarı yoksa ekran kücülecektir oyunu kapatana kadar monitörden ayyala veya refleshlock ile 75 hertze ayarla öyle kalsın.
(04-19-2011 04:40 PM)sw1ndler Yazılan: [ -> ] (04-19-2011 04:22 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Masaüstüne sağ tıkla açılan sekmeden "Ekran Çözünürlüğü"ne tıkla ve açılan sayfada;
İlgin için teşekkür ederim inşallah işe yarar..
yatay yazan yerin sağ tarafında gelişmiş var oraya tıklayıp monitor yazan yere tıklayıp hertz ayarlarını değiştirirsen ekran oturur tam boyutuna .
yapamadıysan ts de beni bul