Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şu anda 400 G1 Kredisini geçmiş bulunuyorsunuz!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şu anda 400 G1 Kredisini geçmiş bulunuyorsunuz!!!
Tebrikler! G1 Credit Counter’dan hediye olarak promokod kazandınız! Bu kodu kullanabilmek için GamersFirst’e bağlanın, "Store" başlığına gidin ve promo kodunuzun gelmesini istediğiniz War Rock hesabınızı seçin. Hesabınıza gelebilecek olan tüm promo kodlarını görmek için "Redeem Code" başlığını seçin. Kodu gördükten sonra metin kutusuna yapıştırın ve ödülünüzü oyun içinde kullanmak için "Activate Code" tuşuna tıklayın. Dikkat! Bu eşyaların hesabınıza uygun bir şekilde gelmesi için oyundan çıkmalısınız. Unutmayın, 400 G1 Kredisi kullanmak size bir hediye daha kazandırıyor! Fazla G1 Kredisi kullanmak (400 üzerinde) direkt olarak bir sonraki kodunuza gelir. Bu kodlar istiflenebilir.

arkadaşlar g1 & premiumu çektim g1 ile alış verişe başladım böyle bir uyarı geldi 2 defa ve merak ettim yazıyım dedim.nasıl alabiliriz bu kodları bulamadım ?
Giriş yaptıktan sonra sağ üstte kod kullan diyor ona tıkla daha sonra hesabına gir,üç seçenek gelicek karşına CODE yazana tıkla orada göreceksin.
teşekkürler
code bölümüne gir sonra en alttakini seç hediye kod gelcek Smile
kodların hayırlı olsun..
hayırlı olsun
Referans Adresler