Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Herşey çığrından çıktı oyunda malesef.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Anlamadığım konu şurası herkes akıllı bir bizler mi salağız?
Bizler para yatırıp itemleri alıyoruz bu akıllılar hack,bug ile alıyorlar.Buna yönetimin el atacağından şüphem yok böyle giderse yönetimde para kazanamıcak duruma gelecektir.
Oyunda böyle adi insanlara küfür edesi geliyor insanın ediyorsun biz ceza alıyoruz onlar paşa paşa oyunlarına devam ediyorlar.Bir süreden sonra bu durum insanın zoruna gidiyor boşa para yatırmışız boşa emek vermişiz falan.
Eskisi gibi zevk almıyorum artık ne yazıkki. Ss.gif
En kısa zamanda ban yiyeceklerine eminim.Gerçi hepsi banlansa oyunda oyuncu kalmaz bunu göze alırlar mı bilmiyorum ama temennim bir an önce yönetimin bu duruma el atmasında
Göze almaları gerekli.Af af nereye kadar böyle oldukça tepemize çıkıyorlar.
(04-19-2011 12:20 AM)Murat Yalçın Yazılan: [ -> ]Göze almaları gerekli.Af af nereye kadar böyle oldukça tepemize çıkıyorlar.

Adminler oyunu yapanlar bukadar takmıyor oyunu siz neden takıyorsunuzki ? Hayatta başka yapıcak işler oynuyucak oyunlar yokmu al bir golden retriever onunla oyna onu eğit sadık bi dostun olsun
Oyunu adam gibi oynayan biri kalmadığı için oynamanın bir anlamı yok aslında.
Maşallah nasıl göze alıpta yapabiliyorlar bunları,anlamış değilim.daha biraz önce 67 levelli bir arkadaşta gördüm hani bi ara famaslar çıkmıstı dürbünlü kill yapıp kazandıgımız adamda ondan vardı bide gold famas.SS alamadım malesef.bir baktım ne presi nede iteminde normalde hiç bişisi yok.(ve ayrıca oyundan düştü hemen).bekliyoruz bakalım ne zaman düzelicek bu açıklar. AngryAngry
(04-19-2011 02:03 AM)kitap Yazılan: [ -> ]Maşallah nasıl göze alıpta yapabiliyorlar bunları,anlamış değilim.daha biraz önce 67 levelli bir arkadaşta gördüm hani bi ara famaslar çıkmıstı dürbünlü kill yapıp kazandıgımız adamda ondan vardı bide gold famas.SS alamadım malesef.bir baktım ne presi nede iteminde normalde hiç bişisi yok.(ve ayrıca oyundan düştü hemen).bekliyoruz bakalım ne zaman düzelicek bu açıklar. AngryAngry

forumu takip etmiyorsun belli famas tactical ve famas silencer clan master larına code olarak geliyor sacma sacma yorumlar yapma
sonuna kadar haklısın murat ban yiyeceklerinden eminim.bu k2 nin tuzağıdır inşallah.sonuçta bu itemler
charların hesaplarına yüklenmiş görünüyor..kimse soyulmaktan hoşlanmaz.k2 hoşlanıyosa o ayrı mesele Big GrinD
(04-19-2011 02:03 AM)kitap Yazılan: [ -> ]Maşallah nasıl göze alıpta yapabiliyorlar bunları,anlamış değilim.daha biraz önce 67 levelli bir arkadaşta gördüm hani bi ara famaslar çıkmıstı dürbünlü kill yapıp kazandıgımız adamda ondan vardı bide gold famas.SS alamadım malesef.bir baktım ne presi nede iteminde normalde hiç bişisi yok.(ve ayrıca oyundan düştü hemen).bekliyoruz bakalım ne zaman düzelicek bu açıklar. AngryAngry

famas gold ve g2 olması normal mesela jinkazamadada var
(04-19-2011 12:20 AM)Murat Yalçın Yazılan: [ -> ]Göze almaları gerekli.Af af nereye kadar böyle oldukça tepemize çıkıyorlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler