Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: rush nedir ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bazen forumda görüyorum rush atiyorum falan filan diye nedir bu rush ?
Takım halinde veya bireysel karşı takımı hazırlıksız yakalamış biçimde vurmak.
Bir gece ansızın gelebilirim,
Belkide hayata yeni başlarız şarkısı tam buna uyuyor.

basit bi terimle anlatmak gerekirse :
Rush : El başladığı gibi tabanları yağlayıp direk karşı takımın bi bölgeye giriş bölgesine bombaları yağdırmak ve hız kesmeden silahı çıkartıp delicesine taramaya rush deriz.
Bomba attığında kimse ölmezse ona da : Rush öldü tekrarlıyoruz deriz Smile
EL başladıgı anda hızlıca karşı takımın doğdukları yere gıdıp onlar ammo gıbı şeyler alırken vurmaktır .d
Bireysel hızı takımsal hızın önünde tutmaya RUSH denir Smile
Oyunun başladığı an hiç durmaksızın karşı takımın mekânına doğru koşup, ansızın yakalamak gibi bi' şey.

- Go, Go, Go!
- Ammo, Medic Box?!
- Bomm!
(04-18-2011 10:29 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bir gece ansızın gelebilirim,
Belkide hayata yeni başlarız şarkısı tam buna uyuyor.

basit bi terimle anlatmak gerekirse :
Rush : El başladığı gibi tabanları yağlayıp direk karşı takımın bi bölgeye giriş bölgesine bombaları yağdırmak ve hız kesmeden silahı çıkartıp delicesine taramaya rush deriz.
Bomba attığında kimse ölmezse ona da : Rush öldü tekrarlıyoruz deriz Smile

+ stamina lazım.. Smile
Rush anladıysan rush yapmak istiyorsan önce seni Hüseyin bolt gibi koşturacak stamina bide bomba assuolt değilsen edin assoultsan bomba var zaten.Rush un zevki dediğim bana göre rambo sytla nedir bu still m60 tarzı ağır makinalı ile aralıksızın taramak çok zevklidir tabi biri aniden karşına çıkarsa refleks lerin iyi olacak.
MvPCoach'ın yapmadığıdır.
CQC'ye zevk katan nadir uğraşlardandır. Stamina ve SP UP güzelleştirir ama şart değildir. Seviyoruz, yapıyoruz falan işte.

(04-18-2011 10:49 PM)bekobaba Yazılan: [ -> ]Bireysel hızı takımsal hızın önünde tutmaya RUSH denir Smile

Bu da güzel bir tanım olmuş Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler