Arkadaşlar 950 g1 vardı TMP alıyım dedim bir kere tıkladım yüklenemedi dedi ve 400 g1 i çekmiş hesaptan ben farketmedim.İkinci kez bastım yine yüklenemedi dedi ve hesaptan g1'i çekti.
Ben ikinci çekimin iptal olmasını ve silahım gelmesini istiyorum
Acilen yardımlara ihtiyacım var , teşekkürler.
Daha önce hiç böyle bişi görmedim
bana 3 kere oldu kardes ticket at 10 dakika sonra silah gelir
2-İtem veya Premium Aldınız Hesabınıza Yüklenmedi ise ;
Support Options : English
Ticket Type : Account Issues
Account Issue Type : Billing / Payments
Subject : I bought ****(premium çeşidi yada item) Premium/Item but did not get it
Hi I bought Premium/Item(premium yada item çeşidir) on *****(item'i yada premium'u aldığınız tarih) from *****(Gamersfirst yada Warrock.net nerden aldıysanız) but I did not get it.I used ****** (Ne ile Aldıysanız Kredi Kartı-ClickandBuy-Paypal vs..)
Thanks
Burayı kendine göre düzenle sonrada gönder ticketi gelir silahın

Bu ticket konusundan önce şöyle bir ticket attım 3 4saattir cevap gelmedi burdaki ticketi de atıyım hemen.
Benim Ticket:
Marketplace Tmp9 received from G1.
Weapon did not come.
I accidentally bought twice.
The latter demand would be canceled.
Install 400 G1 account.
TMP9 install to my account.
Retrieved from me 800 g1.
Arkadaşlar bu arada 2 tane promo kod hediye geldi 400 g1 iki kere harcadım diye,
Arkadaşlar saat kaçdan beri bekliyorum bir yanıt yok ticket 'e ne yapmamı önerirsiniz?
Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı yazıyorum diğer forumlarda arkadaşlar g1 geri verilmez diyordu ama verdiler ve 30 günlük tmp geldi , teşekkürler herkese.
YA BENIM G1 NIE GELMEDI ONYLADIM 800 G1 I AMA GELMEDI TICKET ATTIM ARASTIRCAZ DEDILER VE BU ARASTIRMA SURESI ZAMAN ALABILIR SABIRNIZDAN DOLAYI ŞIMDIDEN TEŞEKKUR EDERIZ DIYE GELDI??2 GUNDUR BEKLIOM AMA...