Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kenan komutan-iStanbuL'un Fethi :))
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İzle Kooppppppp Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Smile

Big GrinBig Grin ...............................................
Flooda Gerek Yok Inversomil Smile
üslubu ve tarihimizi yozlaştırma bakımından zararlı bir video mizah anlayışınız bu ise m045.gif
(04-18-2011 08:40 PM)emirhansert Yazılan: [ -> ]üslubu ve tarihimizi yozlaştırma bakımından zararlı bir video mizah anlayışınız bu ise m045.gif

Öyle deme be uri boyka bi şarapçı salak salak konuştu diye tarih yozlaşmaz o kadar kolay değil ha tarihimizi şuan yozlaştıran tek şey ermeni soykırımı denilen sahte senaryodur.Ama adam sarhoş yani ne dediğini bilmiyor zaten izleyenlerde dalga geçiyor adamla herkezin Fatih'imize büyük saygısı var.Bu arada emre invorsmil flood yapmamış videoyu sadece forum üzerine koymuş kolaylık etmiş adam.
(04-18-2011 08:13 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Flooda Gerek Yok Inversomil Smile

Bak dostum emin ol bu forumda senin kadar flood yapan senin kadar post kasan birisi yoktur. Lütfen bana daha önce verdiğin cevapların bir listesini çıkarttırma yarısından çoğu alıntı yapılarak verilen cevaplar..

-Ben sadece konuyu ziyaret edenlerin videoyu daha kolay ve hızlı izlemesi için paylaştım ve KaanTopal bu özelliği bunun için eklemiş...
Referans Adresler