Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'da Hack Olması Sizce Normal mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Dediğin gibi her oyunda hack var ki zaten kimse hack olamaz yada tamamen kalksın diyemez. Ama WR'de arkadaşların dediği gibi abartılı bi şekilde hack var.Famas'ın,T-Bomb'un bile hacki çıktıysa yakında premium hack çıkarsa şaşmamak gerekir. Gmler 7/24 olmasa da oyunu biraz takip etseler ve banlasalar korkudan kim hack kullanabilir ki ?
Aslında oto-ban sistemi gibi bişey olsa.Pc'de hack algılandığında char otomatikman ban yese.Tabi böyle sisteminde sorunları var diğer dosyaları antivirüsü hack felan zannetmesi ıvırı zıvır.
Her ne olursa olsun bence bi sınır vardır yine de. Hele ki benim oyunu bıraktığım dönemlerde oyun OPK'den, wall hack'den geçilmiyordu.

Diğer oyunlarda hack olduğu konusuna katılıyorum ama bildiğim hiçbir oyunda Warrock kadar hack olmadı.

Belki konunun arkadaşların dediği gibi premium ve G1 fiyatlarıyla ilgisi vardır ama ben kesinlikle bir oyunda "bu kadar" hack olmasını normal görmüyorum. beyfendi
Alışılmış bi durum tabikiside =)
tek çare esc ve başka oda.

Burak Kandöker

Silah hilesini daha geçen gün inceleyip bildirdik şimdi başka silahlar çıktı sürekli değişik boyutlara taşıdılar bir an önce durdurulması gerek yoksa farklı boyutlara ulaşıcak bu hile
Yazılımlara diyecek bir şeyim yok yanlız oyunların tek kişilik bölümlerini illegal indirip oynanabiliyor çoğu, ama multi olanların kırılıp oynanması aylar yıllar alıyor. K2 nin WOW dan öğreneceği çok şey var. WOW da bug lag kesinlikle yasak ve direk ban atılıyor. Aynı sistem War Rock için gelse süper olur. Bir örnek vermem gerekirse oynayanlar daha iyi bilirler yasal olarak kod takası var ve kişiler karşılıklı onay verdikten sonra takas gerçekleşiyor. Bu bile örnek alınacak bir davranış bence. Ama yazın gayet objektif. Anket cevabım ise kesinlikle "HAYIR"..

Saygılar..

İyi oyunlar/forumlar ..
insan şunu düşünmeden edemiyor ' koreliler herşeyden daha ucuza faydalanıyorda biz neden para harcıyoruz bu kadar silah hacki kullananların sayısı her geçen gün artıyor . ve biz para verip silah g1 aldıkça chapter 3 gelmez . adamlar bu halde bile para yadırıyorlar bize diyor biraz daha özensinler . herşey g1 in suçu arkadaş normal bişey yok burda . oyun dosyaları resmen OYUNCAK OLMUŞ. Angry hayırrrrrrrrrrrrrrrr
(04-18-2011 07:05 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Valla hackin tek sebebi premiumun g1in çok pahalı olması ucuz yapsınlar 1 tek hack kalmaz bence adamların parası yetmıyo premıuma onlarda hackle alıyo sılahları

Hiç Premium'u G1'i olan hacker görmedin sanırım =)

(04-18-2011 07:18 PM)Vorsicht33 Yazılan: [ -> ]Normal bir durum söz konusu değil bugün bu silah bugdundan nasıl silah alındığını merak edip bir kaç silah aldım adamlar bizim normalde 400 g1 verip aldığımız gold famasın aylığını toplam 3.000 dinara satıyorlar biraz mantıklı olarak düşünürsek ya oyunun aynısını bizlere de oynatacaklar ya da bizlerin oynadığı chapter 2 yi onlarda oynayacak 400 g1 alıp 1 aylık gold famas almak veya 3.000 dinara 1 aylık gold famas almak eğer ortada böyle bir durum varsa herkes yararlanmayı düşünecektir o yüzden çözüm olarak bizleride kore warrockundaki gibi oynatmaları gerekiyor diye düşünüyorum.

Silahlar ile ilgili olayı zaten izah ettim onu konu kapsamına alacak kadar önemli görmüyorum zaten güncel bir olay olduğu için. Olayı daha genel yayarak düşünmek gerek diye düşünüyorum ben. Koreye gelirsek oranın tek farklı devletin bu tip işlerde oyun firmalarına yardımcı olmasıdır. Orada da hack var ama yaptırımı olabiliyor ayrıca Kimlik NO ile hesap alınmasınında avantajı büyük yoksa aynı oyun aynı alt yapı bir fark yok.

(04-18-2011 07:25 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Aslında oto-ban sistemi gibi bişey olsa.Pc'de hack algılandığında char otomatikman ban yese.Tabi böyle sisteminde sorunları var diğer dosyaları antivirüsü hack felan zannetmesi ıvırı zıvır.

Onun için önce hack programının hackleri tanıması lazım. O kadar çok yeni hack çıkıyorki birini tanıyınca yeni bir tane oluşuyor. Bunuda tam patchlerden sonra çıkardıkları için patch sadece eski hackler üzerinde etkili oluyor tabii o hack yakalandıysa. Kompleks bir durum...

(04-18-2011 08:50 PM)sanane06 Yazılan: [ -> ]Yazılımlara diyecek bir şeyim yok yanlız oyunların tek kişilik bölümlerini illegal indirip oynanabiliyor çoğu, ama multi olanların kırılıp oynanması aylar yıllar alıyor. K2 nin WOW dan öğreneceği çok şey var. WOW da bug lag kesinlikle yasak ve direk ban atılıyor. Aynı sistem War Rock için gelse süper olur. Bir örnek vermem gerekirse oynayanlar daha iyi bilirler yasal olarak kod takası var ve kişiler karşılıklı onay verdikten sonra takas gerçekleşiyor. Bu bile örnek alınacak bir davranış bence. Ama yazın gayet objektif. Anket cevabım ise kesinlikle "HAYIR"..

Saygılar..

İyi oyunlar/forumlar ..

Düşünce olarak güzel ama yanlış örnek vermişsin. WoW ile Warrock karşılanamaz. Warrock'uda dükkana gidip satın alsak bunda da hack olmaz. WoW'da ban yediğin zaman yeni oyun almak zorundasın. O sistem içinde Warrock'un Free2play olmaması lazım oda olanaksız =)

Burak Kandöker

Şu anki tablo böyle devam eder diye düşünüyorum

Evet: 27 Kişi - 75.00%
Hayır: 8 Kişi - 22.22%
Kararsızım: 1 Kişi - 2.78%
Programcılık ile ilgili bildiklerime dayanarak şunları söylemem gerekir. WarRock olarka bildiğimiz ve bu fourmdaki oyuncuların gözdesi olan oyun belli bir yaşa gelmiş durumdadır. Dolayısıyla da kodları ve sistemini incelemek için analistler ve hackerlerin epeyce zamanları oldu Smile Sonuç olarak G1 yada K2 adı fark etmez bu olayları önlemek için oyuna güncelleme atıp güvenlik programlarından yararlanır. Ancak şu an ki durum itibariyle bu da çok fazla etki gösteremez oldu. Bunun 2 çözümü var.

1- Oyunu hazırlayan şirket oyun dosyalarından tamamen bağımsız ve günce teknoloji ile oyunu tekrar hazırlayacaklar

2- Oyunun gücenliği için daha çok alışıp sürekli güncellemeler ile illegal programların kullanılması önlenmelidir.

2. seçenek bana daha akla yatkın gibi geldi çünkü koca bir oyunu sıfırdan tekrar yazmak çok ama çok uzun zaman alacaktır. Smile victory.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler