Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: D3viLsLorD'un ayıbı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar biliyosunuz ki bugün charı sattım ve bunun üzerine konu açtım.Yeni char açtım biraz önce ve sp upları almak için 3 günlük gold premium arıyordum.Forumda online olan 1-2 kişiye sordum hatta yasazeki(can) arkadaşımada sordum bunu ki şahittir kendisinede sorabilirsiniz.Bu sorduklarım içinde D3viLsLorD ta vardı fakat arkadaşın tepkisi biraz farklı oldu.Oyunda olanlar arkadaşı biraz şizofren hale getirmiş.ATA clanını tanımıyosan susucaksın arkadaşım.Öle iftira atmakla olmaz bu işler tamam mı ! İnsan gibi oyununuzu oynayın,insan gibi edebinizi takının.Dört senedir bu clandayım sor bakalım ATA yı herkeze bi illegal birşey görmüşlermi.Bide güldüğüm konu 17 yaşındaki çocuğun bana bu lafları ediyor olması Smile Yaşıma bakmadan 10-12 yaş grubuna koyması Smile - Bizi tanıyan tanır bilen bilir.-Konu boşyere açılmış bir konu fakat çok sinirim bozuldu o yüzden açtım.

[Resim: bsqymnma8kv3hzkvx.jpg]
Aga valla k.bkma devilsi daha çok görüyorum forumda ve seni ilk defa şuan gördüm Big Grin
Aranızda birşey varsa aranızda halledin.Biliyorsunuz forumda tartışmak yasak.
Atarespect'i oyun içinden de biliyorum forumda da aktiftir. ATA clanı da warrock'un en eski ve saygın clanlarından biridir. Valla hiç şüphe bile duymadım ki duyulması da çok gülünç olur. ATA clanı oyuncuları asla illegal yollara başvurmaz.
(04-18-2011 05:44 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Aga valla k.bkma devilsi daha çok görüyorum forumda ve seni ilk defa şuan gördüm Big Grin
O durumu şöyle iza ediyim forumda nick değiştirdim Wink

(04-18-2011 06:47 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Atarespect'i oyun içinden de biliyorum forumda da aktiftir. ATA clanı da warrock'un en eski ve saygın clanlarından biridir. Valla hiç şüphe bile duymadım ki duyulması da çok gülünç olur. ATA clanı oyuncuları asla illegal yollara başvurmaz.

Teşekkür ederim Can.
Valla bende bu arkadaşla kod takas ettim bana sonra veririm dedi inş. yamuk yapmaz Big GrinBig Grin
(04-18-2011 06:58 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]Valla bende bu arkadaşla kod takas ettim bana sonra veririm dedi inş. yamuk yapmaz Big GrinBig Grin

öle dediyse topuk Big Grin
Yahu siz bazılarınız oyuna yeni başladığınız için pek bilmiyorsunuz. Fakat ATA oyuncularının bi' çoğu eski oyunculardır.

Yani tam anlamıyla tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapıp, önyargıda bulunmak kimseye yakışmaz.
(04-18-2011 07:55 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-18-2011 06:58 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]Valla bende bu arkadaşla kod takas ettim bana sonra veririm dedi inş. yamuk yapmaz Big GrinBig Grin

öle dediyse topuk Big Grin

verdim ama merak etme Alican Bizim sözümüz şeref sözüdür !
Referans Adresler