Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: YoRGuN_BeLa - Artık Yeter
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Şarkımı Paylaşıyorum.. Smile Söz Bana Aittir Söyleyende Benim Smile
Beğenmedim, güldüm, ağladım, yerlere yattım.

Bu sözlerin sana ait olması bi' şeyi değiştirmez, biraz daha olumlu çalışmalısın. Örneğin arabesk değil, daha sert bi' şeyler yapmalısın. Sözlerin daha farklı olmalı. Klişe olmamalı. Ritim uymalı, müzik arkada ise ses kesinlikle ön tarafta olmalıdır. Kayıt alırken kanal kanal almalısın. Yazdığın sözler 16 bar, yani 4 kıta olmalıdır.

Bu konu hakkında benden bilgi almak istiyorsan özel mesaj ile ulaşabilirsin.
kusura bakma başlığa DEMO yazmayı unutmuşum.. normalde yazdığım ve hazırladıklarım en az 3 dakikalık.. bu arada gülmende çok güzel.. Smile Ben serbest tarza çalışırım ritim aheng aranmaz benim sözlerimde... doğaçlama yazarım.. onu bir kalıba sokar işlenmeye hazır hale getirene kadar yontarım.... ..
bu tip parçaları oldum olası sevmemişimdir . rap arabesk karışık bişeyler işte . hep aynı sözler. bende duyduğumda gülüyorum bu tarz müziklere örn: ben seni çok sevmiştim sen beniiii terk ettiiinnnn . allah seni yaksın belanı versiiiinnn Big Grin

Not : sadece kendi görüşümdür. sen sevdiğin şeyleri yapmaya devam et Wink
bu benim tarzım değil Smile
(04-18-2011 01:09 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bu benim tarzım değil Smile

Aynen ve ses arkada müzik önde olmamış.
(04-18-2011 11:21 AM)ahmetyavuz Yazılan: [ -> ]kusura bakma başlığa DEMO yazmayı unutmuşum.. normalde yazdığım ve hazırladıklarım en az 3 dakikalık.. bu arada gülmende çok güzel.. Smile Ben serbest tarza çalışırım ritim aheng aranmaz benim sözlerimde... doğaçlama yazarım.. onu bir kalıba sokar işlenmeye hazır hale getirene kadar yontarım.... ..

Nasıl çalıştığın beni ilgilendirmez arkadaşım.

Ben diyorum ki, daha iyisini yapabilirsin. Bu tür parçalar sana bi' şey kazandırmaz, eğer ki hobi olarak yapıyorsan daha iyi bir tarz oluşturmalısın. Ki zaten bir şarkının dinlenebilirliği olması gerekir.

Benim 90 tane profesyonel olarak parçam var. Bu konuda sana yardımcı olabilirim, tabii istersen. Eğer boş çalışmak, yapıp yapıp bırakmak, zevk olsun diye yapmak, zaman kaybetmek istiyorsan, buyur. Smile
Arebesk rap mi lanet gitsin müzik evrenseldir ama bu bir müzik değil arabeskle rap birbirini asla görmemeli duymamalı bilmemeli.2pac mezarında 4 dönüyordur dicem adam ölmedi.Valla adam gelicek bügun bütün arabesk rap alemini alt üst edicekBig Grin arabesk rap denince emolar gangsta rap diyince 2pac snoop killa... sizce hangisi.

Tupac Amaru Shakur'a kısaca Makaveli'ye az saygıBig Grin

Bu benim görüşüm sen istersen bu müzik diye tanımladığın hobine devam et.
Kusura bakma yada bak sorun yok ama az gülmedim Big Grin Sebebi ise Arabesk ve Rap gibi iki zıt kelimenin aynı cümlede buluşması ve kalıp oluşturması.Ben de Rap müzikle uğraşıyorum eğer buna Rap diyorsan bu Rap değil, şarkı desek o da olmuyor çünkü dinlenebilitesi sıfır.Ben bi anlam veremedim.. Benim görüşüm eğer illa bu işi yapıcam diyorsan sert parçalar yap emin ol daha iyi ilerlersin (mesela ben başlayalı 1 sene olmasına karşın konserlere çıkıyorum).Kendimi övmüyorum çünkü bende sağlam parçalar yapmıyorum ama en azından bir dinlenebilirliği oluyor sert parçaların yada en azından RAP parçaların.Dediğim gibi kötü olarak belleme bizleri ama vazgeç arabesk denen saçmalıktan. arkadaşın dediği gibi Amura Shakur'un kemiklerine RPG atmış gibi oluyor emin ol..
Referans Adresler