04-18-2011, 12:25 AM
Size birkaç zeka sorusu hemen kapatma sayfayı matematik yok sadece mantık ama benimde isteklerim var rep değil isteğim amaç paylaşım ama tavuk yumurtadan çıkar kedidir o kedi gibi saçma yorumlar gelmesin
Not:Bazılarının başlıkları aslında ip uçları.
Çoğunun cevaplarını biliyorum cevapları siz bulacaksınız ama
baktım olmuyor cevapları yazıcam
Önce bir beyin egzersizi yapalım eğlenceli fakat dediklerimi hemen yapın
Şimdi aklınızdan bi cisim tutun(wrden çıktım için aklıma aw50f geldi
)
Bu toplamaları yapın
89 + 2
12 + 53
75 + 26
25 + 52
63 + 32
123 + 5
Hemen bi renk ve alet düşünün
Kırmızı çekiçmi
(Aklıma mavi tornavida geldi) eğer sizde benim gibi saçma şeyler düşündüyseniz o %2 lik anormal insanlardansınız.
2.Bu soruya erkeklik hormonlarınızı bi kenara atıp cevap verin yani abazalık yok
Adamın Biri Bir Adaya Düşüyor.Adada Çok Az Kişi Yaşamaktadır.Burada Yaşayan Kızların Hepsi Çok Güzel.Bu Kızlar Adadaki Adamı Yabancı Sayıp İdam Etme Kararı Alıyorlar.Ve Adama Son Dileğini Soruyorlar.Adam Öyle Birşey Diliyorki Kızların Hiçbiri Adamı Öldüremiyor.Adam Ne Dilemiş Olabilr?
3.Ahmet mi? Ahmet ne arar la bazarda
Ahmet'in oğlu benim oğlumun babasıdır diyen şahıs ahmetin neyidir?
GİTTİKÇE ZORLAŞIYOR DİMİ
4.Klasik bir soru (kuleli askeri lisesinde zeka testi olarak soruluyormuş)
Bir odadasınız 2 kapı ve 2 bekçi var bu kapılar tellal hamzanın hamamı ve Osmanlı haremi bekçiler ise yalancı ve dürüst tek bekçiye tek soru sorma hakkınız var.alıcağınız cevap sizi istediğiniz yere götürecek
Ne sorardınız?
5.Yaşanmış bir olay
Kafası güzel bir doktor sinemaya gider ve filmde çok heyecanlanır.Öndeki kadını boğar ve hemen kaçar film biter ve ışıklar açılır kadının boğulduğunu gören bekçi telefon listesinden doktorlar sayfasını açar ve bir doktoru arar.Ne şansdırki aradığı doktor kadını boğandır ama bekçi bilmez yerde yatan bir kadın olduğunu ve acil yardıma ihtiyacı olduğunu söyler doktor hemen olay yerine gelir ve o anda güvenlik görevlisi kadını boğan kişinin o doktor olduğunu anlar ama nasıl?????????
6.Tamam biraz cinayet masası tarzına girdik ama asıl zeka o olaylarda
Adamın biri kendini asar ama odada sadece yanan şömine astığı yerin altında ve yayılmış su birde potre var adam kendini nasıl astı?(ip ucu potre yanıltmaca aklınızdan çıkarın ve düşünün)
7.Fbi eleme sorusuymuş(bi aralar bu soru beni deli ederdi)
İki kız arkadaş bi evde kalıyor.Sonra birinin erkek arkadaşı geliyor kızı dışarı gezmeğe götürüyor.Evde kalan kız giden kızın yatağında yatıyor.Bi hırsız katil herneyse geliyor kızı öldürüyor kızı yatağın altına sokuyor sonra diğer kız gelior yatağına yatıyor sonra camdan bi araba farı odanın duvarına vuruyor kız saate bakıor ve hemen yatağın altına bakıyor niye bakıyor?
8.Alfabe 29 harfden oluşur...
Ey şu dakikada bu yazıyı okumakla meşgul kişi!
Bu yazıda öyle bir özellik var ki, dikkatli bir kişi kolayca fark edecektir bu özelliği.
Oku, evet tekrar tekrar oku. Başa gelip bir kez daha oku.
Bu bir zeka testi değildir bir ölçme değildir. Sadece algıyla ve biraz da parçayı tümüyle ele almakla alakalıdır.
Ey bu eşsiz yazıyı görmüş bahtiyar kişi. Cevabı bul ve yaz aşağıya.
9.Sonuncu olsun kolay sorim bari
Yağmurlu bir günde bir sanatçı öldürülmüş eşi ben alışverişteydim demiş, hizmetçi ben izinliydim demiş, aşçı ben yemek yapıodum demiş, bahçıvan ben çiçekleri suluodum demiş, uşakta bende uyuodum demiş.Peki burda katil kim? kim kim kim ?
Kafam bulanıkdı imlada hata varsa affola...
Not:Bazılarının başlıkları aslında ip uçları.
Çoğunun cevaplarını biliyorum cevapları siz bulacaksınız ama
baktım olmuyor cevapları yazıcam Önce bir beyin egzersizi yapalım eğlenceli fakat dediklerimi hemen yapın
Şimdi aklınızdan bi cisim tutun(wrden çıktım için aklıma aw50f geldi
)Bu toplamaları yapın
89 + 2
12 + 53
75 + 26
25 + 52
63 + 32
123 + 5
Hemen bi renk ve alet düşünün
Kırmızı çekiçmi
(Aklıma mavi tornavida geldi) eğer sizde benim gibi saçma şeyler düşündüyseniz o %2 lik anormal insanlardansınız.2.Bu soruya erkeklik hormonlarınızı bi kenara atıp cevap verin yani abazalık yok

Adamın Biri Bir Adaya Düşüyor.Adada Çok Az Kişi Yaşamaktadır.Burada Yaşayan Kızların Hepsi Çok Güzel.Bu Kızlar Adadaki Adamı Yabancı Sayıp İdam Etme Kararı Alıyorlar.Ve Adama Son Dileğini Soruyorlar.Adam Öyle Birşey Diliyorki Kızların Hiçbiri Adamı Öldüremiyor.Adam Ne Dilemiş Olabilr?
3.Ahmet mi? Ahmet ne arar la bazarda
Ahmet'in oğlu benim oğlumun babasıdır diyen şahıs ahmetin neyidir?
GİTTİKÇE ZORLAŞIYOR DİMİ
4.Klasik bir soru (kuleli askeri lisesinde zeka testi olarak soruluyormuş)
Bir odadasınız 2 kapı ve 2 bekçi var bu kapılar tellal hamzanın hamamı ve Osmanlı haremi bekçiler ise yalancı ve dürüst tek bekçiye tek soru sorma hakkınız var.alıcağınız cevap sizi istediğiniz yere götürecek
Ne sorardınız?
5.Yaşanmış bir olay

Kafası güzel bir doktor sinemaya gider ve filmde çok heyecanlanır.Öndeki kadını boğar ve hemen kaçar film biter ve ışıklar açılır kadının boğulduğunu gören bekçi telefon listesinden doktorlar sayfasını açar ve bir doktoru arar.Ne şansdırki aradığı doktor kadını boğandır ama bekçi bilmez yerde yatan bir kadın olduğunu ve acil yardıma ihtiyacı olduğunu söyler doktor hemen olay yerine gelir ve o anda güvenlik görevlisi kadını boğan kişinin o doktor olduğunu anlar ama nasıl?????????
6.Tamam biraz cinayet masası tarzına girdik ama asıl zeka o olaylarda
Adamın biri kendini asar ama odada sadece yanan şömine astığı yerin altında ve yayılmış su birde potre var adam kendini nasıl astı?(ip ucu potre yanıltmaca aklınızdan çıkarın ve düşünün)
7.Fbi eleme sorusuymuş(bi aralar bu soru beni deli ederdi)
İki kız arkadaş bi evde kalıyor.Sonra birinin erkek arkadaşı geliyor kızı dışarı gezmeğe götürüyor.Evde kalan kız giden kızın yatağında yatıyor.Bi hırsız katil herneyse geliyor kızı öldürüyor kızı yatağın altına sokuyor sonra diğer kız gelior yatağına yatıyor sonra camdan bi araba farı odanın duvarına vuruyor kız saate bakıor ve hemen yatağın altına bakıyor niye bakıyor?
8.Alfabe 29 harfden oluşur...
Ey şu dakikada bu yazıyı okumakla meşgul kişi!
Bu yazıda öyle bir özellik var ki, dikkatli bir kişi kolayca fark edecektir bu özelliği.
Oku, evet tekrar tekrar oku. Başa gelip bir kez daha oku.
Bu bir zeka testi değildir bir ölçme değildir. Sadece algıyla ve biraz da parçayı tümüyle ele almakla alakalıdır.
Ey bu eşsiz yazıyı görmüş bahtiyar kişi. Cevabı bul ve yaz aşağıya.
9.Sonuncu olsun kolay sorim bari

Yağmurlu bir günde bir sanatçı öldürülmüş eşi ben alışverişteydim demiş, hizmetçi ben izinliydim demiş, aşçı ben yemek yapıodum demiş, bahçıvan ben çiçekleri suluodum demiş, uşakta bende uyuodum demiş.Peki burda katil kim? kim kim kim ?
Kafam bulanıkdı imlada hata varsa affola...