Beyler hiçbir yoruma bakmadan ve hiçbir yerde aramadan düşünüp cevap verin,oylayın. Daha önceden bilenler oylamasın lütfen.Soruyla ilk kez karşılaşanlar bu 2 kurala göre cevaplasınlar.
"Dün yarın olsaydı bugun cumartesi olurdu " diyen bir kişi bu sözü hangi gün söylemiştir?
Pazartesi sanırım. Pazartesi söylediğinde dün Pazar oluyor yarın olsaydı diyor yarın pazarsa bugün cumartesi. Basitmiş 30 saniyemi aldı

Cevabı biliyorum,geçen sene de açılmıştı bu konu hatta üyeler gazı alamayıp daha bir çok zeka sorusu konusu açmıştı

Bence Cumartesi..
Dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu bu adam bu sözü Cumartesi söylemiştir. Cumartesinin dünü cuma perşembenin yarını oluyor. Yani Cumartesi söylemiştir.
Evet karşınıza çok zor zeka sorularıyla çıkıcam haberiniz olsun

cevabı ben verdim çok zekiyim

Cumartesi.Düsünmeden cevapladım cünkü arada arkadaslarla birbirimize zeka soruları sorarız buda ordan aklımda kalmıstı...

Acıklaması

ün yarın olsaydı bugun persembe olurdu bu bu kişi bu sözü cumartesi söylemiştir cumartesinin dünü cuma perşembenın yarını oluyor
(04-17-2011 11:26 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]Cumartesi.Düsünmeden cevapladım cünkü arada arkadaslarla birbirimize zeka soruları sorarız buda ordan aklımda kalmıstı...
Acıklaması
ün yarın olsaydı bugun persembe olurdu bu bu kişi bu sözü cumartesi söylemiştir cumartesinin dünü cuma perşembenın yarını oluyor
İyi ki dedim önceden biliyorsanız oylamayın diye. Cevabın yanlış bu arada.
Cevap: Pazartesi