Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Video programı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bildiğiniz video indirme programı var mı? Kullanan varsa bilir belki internet download manager gibi program varsa bildiğiniz söyler misiniz?
beyfendi VideoGet Var beyfendi
Xfire victory.gif
(04-17-2011 05:51 PM)shameless Yazılan: [ -> ]Xfire victory.gif

İndirme diyor çekme değil Big Grin
İnternet download menager sadece video değil bir çok şeyi indirirsin ama video indirmede çok güzel kolaylık sağlıyor videoyu yürütmeye başladığın anda sağ üstünde idm ile indir çıkar basarsın ve çok hızlı bi şekilde inar öneririm istersen upload ederim crackli hali bende var.

Sherlock

Orbit.
(04-17-2011 06:56 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]İnternet download menager sadece video değil bir çok şeyi indirirsin ama video indirmede çok güzel kolaylık sağlıyor videoyu yürütmeye başladığın anda sağ üstünde idm ile indir çıkar basarsın ve çok hızlı bi şekilde inar öneririm istersen upload ederim crackli hali bende var.

IDM nin süresi geçtiği için kullanamıyorum silip tekrar yüklesem de olmuyor, yine de teşekkür ederim fakat sadece video değil film falan indirmek için IDM gibi varsa forum halkının bildiği bir program diye sormuştum.

Videoget'i de denedim sanırım video çeviri programı gibi o öylemi? Pek kullanamadım tam emin değilim..

Teşekkür ederim ilgilenen herkese
Mp3 Rocket deneyebilirsin.
Internet Download Manager hem film hem video hemde mp3 indirmeni sağlar ben sana IDM'dan başka program önermiyorum..
Referans Adresler