Beyler oyundaki hacklerden,bu silah hacklerlerinden nefret ettim.Kafayı yemek üzereyim sanki herkes gerizeklı,bunlar akıllı adam 56 level 60 t bomb cxtorm var hack yok yalancı sitede falan yok öyle birşey diyor ve adam hala ban yemiyor.Ben bu olayı yapsaydım 2 3 dakka kullansaydım anında ban yerdim.Adam kaç gündür 3 4 famasla geziyor brazil ispanyol gold usa bilmem ney...Oyunda tık yok adam silah hack diyorum beni atıyorlar.Oyuna kısa bir ara veriyorum ortağım oynasın artık yoksa bende bunlar gibi hacker olucam gerçi ben yapsam anında ban çakarlar...Forumdayım ama hepinize iyi oyunlar.
(04-17-2011 04:35 PM)sheq1lphic Yazılan: [ -> ]Konu kilitlenicek.Turgay abi konu açmıstı gerekli açıklamayı yaptı, artık forumda item shop hacki ile ilgili konu açmak yasaktı silersen iyi olur.
Ne alakası var adam oyunu bıraktığını ve gerekçesini söylemiş.
Evet okuyupta anlamayan arkadşalar için sorun yok...
Bende girmiyorum artık minecraft oynuyorum

Bırak kardeş en iyisi boşver

Sosyal Faaliyetler yap al Manitanı koLuna gez

Manita ayarlamaya çalışıyom zaten artık

oyun hacklerden arınsın biraz dönücem...
(04-17-2011 05:45 PM)Treaxx Yazılan: [ -> ]Manita ayarlamaya çalışıyom zaten artık
oyun hacklerden arınsın biraz dönücem...
En sevdiğim şey kız arkadaşımla mesajlaşırken oyun oynamak

, paha biçilemez

NE KADAR CAHİL İNSANLARSINIZ BU WARROCK KOREA YADA JAPAN İTEM DOSYASI BİZİM PARALI WARROCK DOSYASINA ATINCA KOREA DAKİ İTEMLER BİZİM WARROCK İTEM SHOP UNDA OLUYOR
BUNDA HACK FİLAN YOK TABİKİDE YASAK DİCEK K2 YOKSA NASIL BİZİ SOYUCAK ?? ORDA BEDAVAYSA BURDADA BEDAVA OLMASI GEREKİR