Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pach atmıyorr :S
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ya akşam pach gelmiş sanırım fakat benim oyun pach atmıyor.Current bölümü doluyor total kısmı dolmuyo ve gamestart gelmiyo.Böyle bi sorun yaşıyan var mı ? Nasıl çözücem bunu.Bi arkadaşada olmuş fakat modeme pc e res atttım düzeldi dedi bende yaptım fakat tık yok...
virüs programını tamamen kapatman lazım kapat doldursun oyuna gir çık ondan sonra virüs programını tekrar çalıştır
(04-17-2011 02:23 PM)veciihii Yazılan: [ -> ]virüs programını tamamen kapatman lazım kapat doldursun oyuna gir çık ondan sonra virüs programını tekrar çalıştır

Virüs programı kullandığımı nerden çıkarttın ki Smile
dostum warrock dosyası içindeki versiyon u aç oradaki değerleri olduğundan bir kademe düşür tekrar atar ok Smile
(04-17-2011 03:09 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]dostum warrock dosyası içindeki versiyon u aç oradaki değerleri olduğundan bir kademe düşür tekrar atar ok Smile

Değerler silinmiş ordaki nasıl oluyosa.Neyse ben kendi sorunumu kendim hallettim.Forumdan iş çıkmıyo artık.Ilgilenen bile yok.Konu kilit.
normalde bu hata modeme reset atınca düzeliyoru ama sende neden düzelmedi anlamadım Ss.gif
bak şimdi arkadaşım orda version diye bir şey var warrock dosyası içinde onu açıp version tıklayıp metin belgesi olarak açıyorsun
şuanda bizim orası böyle launcher yazan yeri 16 yaptığın gibi diğer değerleride 1 kademe düşürüyorsun bunları yaparken anti virus progamını kapatırsan senin için iyi olur

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 40
Sub = 7
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

bu şuan ki değerler sen bunları bir düşük yapıp pach tekrar attır

metin belgesi yoksa kendin bir tane oluşturup bu değerleri yazıp 1 düşüğünü yazıp tekrar pach atırabilirsin
Referans Adresler