Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Medic ve Assault İçin Hangi Silahlar ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.sitenize yeni kayıt oldum başarılarınızı dilerim Smile fazla uzatmadan konuya geleyim.yaklaşık 2-3 yıl önce free olarak warrock oyuncusuydum fazla uzun sürmeden (daha 12-13 level falandım sanırım) ban yemiştim ve bir daha oyunun yüzüne bile bakmamıştım.şimdi sıfırdan tekrar başlıyorum ve sizlerden silahlar konusunda bilgi almak istiyorum. Medic ve Assault karakterlere silah almak için g1 kredi çekicem (5 ve 6 slotlarınıda alıcam) bana bu iki karakterler için hangi silah ve px leri önerirsiniz yardımlarınızı beklemekteyim ve bu arada 3200 g1 çekmeyi düşünüyorum. bir de şuan 1 levelim Big Grin g1 çektiğim zaman oyunda ki exp arttırıcılarıda almayı düşünüyorum (3 arttırıcı %75 exp veriyor) buna ek olarak bu levelde premium almama gerek var mı yoksa bu %75 bana yeter, ilerki levellerde mi premium çekiyim ? şimdiden teşekkürler
premium almalısın 5 slot lazım olabilir.
zevkine göre begen al bence
Eğer oyunu devamlı oynicam diyorsan bir yerlere gelmek istiyorum diyorsan famas'tan başka silah tanımam herkezin görüşü farklı tabi... Ben famas diyorum..

Saygılar : eypr0men [Eymen]
Gold premiumda al böylece alacağın exp up %125 olur Super Master lı odalara takılırsan yada kendin alırsan %130 olur çok kolay lvl alırsın. Premium bitmeden 40 lvl a yaklaşırsın.
%20 Exp Up,%30 Exp Up ve %25 Dinar&Exp Up al + Gold Premium %125 olur.Süper kasarsın. Silah konusuna gelince Assaultta Famas-M60-6.slota Flash&Adrenalin.. Medic ise Mp7a1-Tmp9-6.slota MedicBox&Stamina..

Hadi iyi kasılmalarr.. Smile
Benim assaultta tercihim famas-xm8 ayrıca 8. Slotta açtırmanı öneririm.
L85A1,XM8 seni 2 dürbünlü silah fazlasıyla götürür ama uzak mesafelerde iyi değilim yakın çatışmalarda iş yaparım diyorsan
FAMAS,XM8 seni iyi geliştirir. Acemilere famas öneriyorum.

Medicte ise MP7A1 ve Dual Scorpion çok iyi gider TMP9 a para verebiliyorsan biraz daha ekle üstüne scorpion al derim.
Mp7a1 le hem uzak/yakın mesafede etkili olursun Dual Scorpionlada Fazla Damage ile yanına iyi bir ilaç olur

Dediğim gibi Profesyonel, Uzak çatışmalarda, Sniple karşı karşıyayken çok iyiysen 2 dürbünlü fıstık gibi silah L85A1,XM8
Yok ben Uzakta o kadar iyi olamam yakında iyi çatışırım diyorsan FAMAS,XM8
bence iyi bi yerlere gelmek istiyorsan tüm exp up + pre al g0ld 8.slotu açtırmanı tavsıye ederım mdce mp7 scor 8. slotu acarsan eger gelırse tmp nıckel
6.slota flas ve mdc box al derım
asaultta ıse 8 slotu açtımasanda olur ama açtırısan şöyle yap famas xm8 yada l85a1 8slotta m60 gold
6.slot flas adrenalın manyak bi car olur ılk oyununda 2 lwl olursun
çünkü ben 36 lwlden lwl dusdugumde tum exp +pre wardı g0ld ılk oyunumda 2 lwl oldum Smile Wink DOST
Dostum 5. sloth'u g1 ile alamazsın ilk önce bunu belirteyim.

Silah olarak kolay level almak istiyorum diyorsan gold premium ile otomatik 5. slothunu getireceksin. 3200 g1 ile de siteden px itemleri + 6 sloth itemlerini alacaksın. ammo box m14 ve flash üstünde yoğunlaşarak. Mp7a1 ve k1 al. 1 ay içerisinde Sinan'ın dediği gibi 40 levela yaklaşırsın Smile

Foruma hoş geldin. Keyifli zaman geçirmen dileğiyle.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler