Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: XM8 Kodu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
elimde bir kaç tane kod var ve XGameTR'den hediye kodlarda var ve ben 1 tane xm8 xgametr kodu hediye etmek istiyorum.
XGameTR'yi seçmemin amacı kullanabilirlik %'sini düşürmek ve hiç XGameTR hediye XM8 Kodunu kullanmayanın kullanması.
3WZRLKDV7KLWS34R

Ve tabi zorluk olmadan olmaz Smile
Sanırım buldun ha ?

- Kodu beyaz yazı ile yazdım bu postun içine bi yere küçük boyutta yazdım bakalım bulabilecek misiniz Smile

İyi şanslar Smile
AA daha önceden bu kod tipini kullanmışım :O :Big GrinBig Grin
(04-16-2011 10:38 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]AA daha önceden bu kod tipini kullanmışım :O :Big GrinBig Grin

Aynısını mı Big Grin
O kod tipini Big Grin yani şöyle diyeyim promo kod tipi Big Grin
dostum kim kullandıysa bi teşekkür etseydi bari AngryAngryAngry
(04-16-2011 10:39 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]O kod tipini Big Grin yani şöyle diyeyim promo kod tipi Big Grin

ya Can elimi şimdi yumruk yapıyorum ve koşa koşa o yumruğa kafa atmanı istiyorum Big GrinBig Grin
Ben paylaşım için ettim teşekkür Big Grin Zaten gerekmiyordu Big Grin 140 gün küsur xm8 var Big Grin
Yumruğa kafa atınca Türkçe bozuldu Big GrinBig Grin

Ben var şükranlarımı bildirmek ve hadi 3-5 el oyun atalım
(04-16-2011 10:41 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Ben paylaşım için ettim teşekkür Big Grin Zaten gerekmiyordu Big Grin 140 gün küsur xm8 var Big Grin

Xm8 hastası Smile
(04-16-2011 10:41 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Ben paylaşım için ettim teşekkür Big Grin Zaten gerekmiyordu Big Grin 140 gün küsur xm8 var Big Grin

Big Grin bendede 140 gün küsür var.Kodu kullanan arkadaşada hayırlı olsun.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler