Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu Nedir Şimdi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Konu İçin Özür Diliyorum Sizden Ama Bunu Söylemek Zorundayım. :

Bu Gün Birinden 30 Days Cx4Storm Aldım Sonra Bir Oyun İki Oyun Derken Sonra Tüm Oyunlardan Atılmaya Basladım Atılma Sebebim İse: O cx4storm vs t-bomb Hackı Varya Ondan Dolayıda Benide Öyle Zannedip Atıyorlar Artık Oyun Bile Oynatmıyorlar Hackerler Yüzünden.. Angry
Millette tedirgin tabi sende mağdursun ama onlarda kendilerine göre haklılar şu aralar cx4storm kullanmayı ver.
Aynısını banada dediler ama oyundan atmadılar SSl leri gösterdim sustular.
Bende de cx4storm var ama premium da olduğundan seslerini çıkaramıyorlar.
Ya bence bu aralar cx4 yerine k1 falan kullanın mağdur oluyorsunuz haklı olsanızda.
(04-16-2011 09:06 PM)shameless Yazılan: [ -> ]Aynısını banada dediler ama oyundan atmadılar SSl leri gösterdim sustular.

Gönderme yapma yav :/
(04-16-2011 11:10 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(04-16-2011 09:06 PM)shameless Yazılan: [ -> ]Aynısını banada dediler ama oyundan atmadılar SSl leri gösterdim sustular.

Big GrinBig Grin
(04-16-2011 11:18 PM)shameless Yazılan: [ -> ]
(04-16-2011 11:10 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]

Big GrinBig Grin

Zaten bugün işler hiç iyi gitmedi, Bugün ağlasammı gülsemmi bilemedim o arada bi derede gittim ama biraz daha buruk bir gün bugün. Cuma günü süperdi Sad Sad

Herşeyin kötü bir tarafı çıkıyor ya işte o hiç iyi olmuyor
(04-16-2011 08:58 PM)d0gu998 Yazılan: [ -> ]Konu İçin Özür Diliyorum Sizden Ama Bunu Söylemek Zorundayım. :

Bu Gün Birinden 30 Days Cx4Storm Aldım Sonra Bir Oyun İki Oyun Derken Sonra Tüm Oyunlardan Atılmaya Basladım Atılma Sebebim İse: O cx4storm vs t-bomb Hackı Varya Ondan Dolayıda Benide Öyle Zannedip Atıyorlar Artık Oyun Bile Oynatmıyorlar Hackerler Yüzünden.. Angry

Önyargı, bulaştığı zihinleri paramparça eden, doğru düşünmeye engel olan, kurtulması oldukça zor olan, tıbbi tedaviye duyarsız kalan, varlığı moleküler düzeyde etkileyen oldukça kötü bir hastalıktır.
(04-17-2011 03:16 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]
(04-16-2011 08:58 PM)d0gu998 Yazılan: [ -> ]Konu İçin Özür Diliyorum Sizden Ama Bunu Söylemek Zorundayım. :

Önyargı, bulaştığı zihinleri paramparça eden, doğru düşünmeye engel olan, kurtulması oldukça zor olan, tıbbi tedaviye duyarsız kalan, varlığı moleküler düzeyde etkileyen oldukça kötü bir hastalıktır.

Rayligh bi an önyargıdan değilde radyoaktiviteden bahsediyorsun sandım Big Grin Gerçekdende önyargı kurunun yanında yaşında yanmasına sebeb olan bi düşünce tarzı ama dikkat edilmesi gereken yer o yaş bu halini neye borçlu suyamı benzinemi...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler