Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Silah Hacki Yapanlar ile İlgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(04-16-2011 09:27 PM)mrbullet9 Yazılan: [ -> ]ya tamada nerdeyse oyun çapında 20.000 kişi bunu yaptı g1 bu kadar oyuncu kaybetmeyi nası göze alıcak?

Katılıyorum bence bole bir oyuncu kaybı bütcesını dusurecek.
ama bi yandanda oyuncu kazanıyorlar ? daha 2-3 ay önce 50 bin kişi vardı şimdi 90 bin kişi olmuş. Her ay 10 bin kişi katılıyor warock a
Ya bide yüzsüz yüzsüz paramla aldım,depo yaptım, o bu şu.Ne kadar yüzsüz insanlar 3 level adam önceden aldım diyor yuh artık ya leveli geçtim.Kaç ay önceki item bide tek gamersfirsttenmi satın alınıyor yalanı var.Neymiş başka siteden kodla alınıyormuş.Sinir olmaya başladım artık
(04-16-2011 11:08 PM)Treaxx Yazılan: [ -> ]Ya bide yüzsüz yüzsüz paramla aldım,depo yaptım, o bu şu.Ne kadar yüzsüz insanlar 3 level adam önceden aldım diyor yuh artık ya leveli geçtim.Kaç ay önceki item bide tek gamersfirsttenmi satın alınıyor yalanı var.Neymiş başka siteden kodla alınıyormuş.Sinir olmaya başladım artık

o bise diil sabah gördüm ölme öldürme sayısı 50 yi geçmemis nerden aldın t bomb dedim bn 4-5 ay önce almıstım dedi okdr zmnda 50 adam mı öldürdün dedim biseler geveledi kaçtı Big Grin
Bana kalırsa bir kaç kişi gene her zaman ki gibi GÖSTERMELİK BAN yicek onun dışında aynı tas aynı hamam . Premium satışlarında patlama yaşandı hackler sayesinde kimi hack itemlerin premiumsuz çalışmadıkları söyleniyor kazanan kim ? K2 kaybeden biz . Bu gün WOLFTİME denen oyun bile onu bırakın KNIGHT ONLİNE PVP leri bile yani crash ko lar felan onlarda bile hack yok Smile Ama gelin görün ki dünyaca oynanan warrock hack dolu Smile Bu süreç 4 yıldır var 4 yıldır aynı yalanlar var 4 yıldız bitmiyor hackler ben inanmıyorum artık hiç bir dediğinize...
(04-16-2011 10:19 PM)sheq1lphic Yazılan: [ -> ]
(04-16-2011 09:27 PM)mrbullet9 Yazılan: [ -> ]ya tamada nerdeyse oyun çapında 20.000 kişi bunu yaptı g1 bu kadar oyuncu kaybetmeyi nası göze alıcak?

Katılıyorum bence bole bir oyuncu kaybı bütcesını dusurecek.

doğru . ama inş. cezalarını çekerler ama hepsinin ban yiyeceğini sanmıyorum.
Beyler bu hackerlerin yakında alacağı silahlar iyi bakın hayatımda görmediğim şeyler Ss.gif artık bunlarıda alırlarsa oyunda ne tat ne zevk kalıcak....

[Resim: 25843te.png]
[Resim: 2l89c81.png]

Bunları bi sitede gezerken gördüm 1 2 gündür hiç böyle yok ama kesin görürler ve başlarlar bunları almaya Ss.gif.Artık iice zıvanadan cıkmaya başladı.
4.yılın sürprizi bu olsa gerek!
(04-17-2011 11:56 AM)kjmaxsuanson Yazılan: [ -> ]4.yılın sürprizi bu olsa gerek!

Katılıyorum...
bana kalırsa bi kaç sitede görmüştüm , bu itemler sanırsam sadece premium ile alınabiliyormuş , bi iki kişiyi göstermelik banlayıp , premium satışını arttırmak amacıyla kalıcılıgını saglayabilirler :/

Ben bunu yapmayı denedim.1 Dinara yada soyle soyliyim 60 dinara 60 günlük depolayabiliyorsun . Fakat şunuda belirtiyim millet yüzlerce lira para döküyordu o tbomb zıvanasını almak için; büyük haksızlıktır bu , t bomb'ada sonuna kadar karşıyım . zaten warrockstats'tan charıma bakabilirsiniz , hepsinide bugun itibariyle denedigim gibi sildim , Gerçekten bu oyunun artık cılkı çıktı.3 gunluk gold pre alır alır depolarlar artık .
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler