Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tarafsız NTVSpor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Size diyecek herhangi bir şey bulamıyorum birader, devam edin. Tokmakçısı olun Fenerbahçe denen o boktan kulübün.

gördüğünüz üzre;

[Resim: 278186304.jpg]

HASS... BUNLAR RESMEN ŞAKA BİRADER. RESMEN ŞAKA. Sİ*TİRİN GİDİN!

http://twitter.com/ntvspor/status/59309828576772096
bravo abi
Süper Big Grin tarafsızlığa bak hele Big Grin
Tamam.
Kanalı satmışlar bu ne yav Big Grin
Küfür etmen kötü olmuş.Adamlar tarafsız doğuruyu söylüyorlar verilmeyen 2 penaltımız var.
(04-16-2011 08:20 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Size diyecek herhangi bir şey bulamıyorum birader, devam edin. Tokmakçısı olun Fenerbahçe denen o boktan kulübün.

gördüğünüz üzre;

[Resim: 278186304.jpg]

HASS... BUNLAR RESMEN ŞAKA BİRADER. RESMEN ŞAKA. Sİ*TİRİN GİDİN!

http://twitter.com/ntvspor/status/59309828576772096

bilmiyorum farkındamısın ama alt üstü bir maç.. Fenerbahçe kazansa sana bir zararı yok kaybetse sana bir yararı yok.. birde o küfrettiğin takımın ben dahil kaç milyon seyircisi(hayranı) var.. sözlerine dikkat et..
(04-16-2011 11:21 PM)ahmetyavuz Yazılan: [ -> ]bilmiyorum farkındamısın ama alt üstü bir maç.. Fenerbahçe kazansa sana bir zararı yok kaybetse sana bir yararı yok.. birde o küfrettiğin takımın ben dahil kaç milyon seyircisi(hayranı) var.. sözlerine dikkat et..

Ben bunları göze alarak söylüyorum zaten. Lafta kalmaz yani bu söylediklerim.
(04-16-2011 08:58 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Tamam.

Ne saçma saçma tavırlara giriyosun lan? Bebe.
(04-16-2011 10:36 PM)shameless Yazılan: [ -> ]Küfür etmen kötü olmuş.Adamlar tarafsız doğuruyu söylüyorlar verilmeyen 2 penaltımız var.

Karar hakemindir birader. Böyle bir yorum ise NTVSpor'un Fenerbahçe'nin tokmakçısı olduğundan başka hiçbir şeyi göstermez.
Uğur derdini daha güzel ve argolardan arındırılmış bir dille yazarsan emin olki yorumlarda o denli güzel gelicektir Açtığın her konuda bir tartışma ortamı oluşturduğunu ve bu olayın yalnız beni rahatsız etmeyip diğer forum üyelerinide rahatsız ettiğini bil...
hiç hoş deil :Ss.gif
Referans Adresler