Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şimdide ÜlkeFamas çıktı !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar oyunda hangi odaya girsem, herkesde en azıyla şu itemler mevcut;ÜlkeFamas,T-bomb,Cx4strom,K1-Gold bu itemerin olmadıgı çar kalmadı yaw.Sadece yetkililere bu Hack ustunde ağırlıklı bir şekilde çalışmaları gerektiklerini sölemek istiyorum, ben tabiki kimseye görevini öğretmeye çalışmıyorum.Fakat ben bu oyuna stres atmak için giriorum, daha çok sinirlerim bozuluyor, Sizcede ole değilmi Ss.gif
yakında premiumda çıkar
Öyle kardeş ya herkezde item oyun zaten batmışdı iyice berbat oldu bu oyununda cılkı çıktı AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
@Ya Allahım Sabır ver. Yeter Buraya kadar.AngryAngryAngryAngryAngry BEN KERİZMİYDİM,BUGÜNE KADAR O KADAR G1 HARCAMDIM İTEM ALDIM BU SEREFSİZLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM YAZIK.Angry

Burak Kandöker

Bu gidişle retail çıkacak Ss.gif
(04-16-2011 05:33 PM)Türk Yazılan: [ -> ]Bu gidişle retail çıkacak Ss.gif

Katılmak isemesemde gorusum bu..
Elbet birgün hepsi banlanacaktır.Bizim yapmamız gereken böyle illegal yollara başvurmamamızdır.
Hepsi banı yiyecek bakın söyleyeyim.
(04-16-2011 06:29 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Hepsi banı yiyecek bakın söyleyeyim.

hepsi ban yese warrockta oyuncu kalmaz yarısından fazlası bile yapıo bu işi warrockun hiç şimdiye kadar hack açmamış yüksek level olan bir adam tanıyordum haciy4tmaz diye onda bile var t bomb cx storm patchi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler