Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TurkishUnionss T Bomb Hack Team
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet Arkadaslar Yanıs Duymadınız Kanıtlarıyla Bırlıkte Buyrun Bakın...!
Sadece Clandan Bır Kısı Olsa dıerlerı Bılmese Tamam Dıcem Araya Bır Bocek Sızmıs Ama Clandakılerde Bılıyor..!
1- Tbomb Atıığı Resım
[Resim: 9284.jpg]
2-Warrock Statsdaki Hesabından Bı Goruntu Esyalarına Bakın
[Resim: 9334.bmp]
3- Buda Clanında Bu Olayı Bıldığıne Dair Bi Görüntü...!
Güya Buq Mus xD Sonucta ıllegal Bı Yöntem Değilmi...!
[Resim: 9355.jpg]
Küfür etmişin olmamış ifşa için teşekkürler Big Grin
(04-16-2011 04:59 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Küfür etmişin olmamış ifşa için teşekkürler Big Grin

Big Grin
ınsanın Sabrını Zorluyorlar Smile
su ikinci ss de ekranın tam ortasındaki cross'u anlamıs degilim...???
deminki odada da tutturdular milleti atın diye adamda T-bomb var diyorlar. Çokda tınlamıyorum açıkcası kimde var kimde yok neden olsa sağlam ceza çekecekler. Hesaba yükledikten sonra silmeleride bir işe yaramıyormuş Hızır'dan öğrendiğim kadarıyla =) belli tarihler aralarında dinarla kimlerin T-bomb aldıklarını çok güzel görebiliyorlar =)
(04-16-2011 04:59 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Küfür etmişin olmamış ifşa için teşekkürler Big Grin

bunlara küfür caizdir hll beyfendi
oww buna çok şaşırdım Smile ya hu turgay hızıra kaç defa Ö.M. attım bir defa da geri dönmedi Smile
İyi haber bu Turgay.Uğradığım internet cafede bir kaç çocukta diyordu yaptık ama sildik diye. Hepsi banlansın silse bile.
Bende sevindim şahsen böyle yapanlar banlansın ya lv. ine bakılmadan haksızlığın daniskası arkadaş m045.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler