Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni script hack
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
BEyler en son cıkan hack gold silahlar ülke temalı famaslar gold famas bütün silahlar + t bomb...Artık hackerlerin banlanmasını istiyoruz.Biz enayimiyiz para weripte alıyoruz...Adamlar hack ile diziyorlar çarı...ARtık gereğinin yapılmasını istiyoruz

YEni hack

:Gold Famas
:GOLD RPG
:GOLD M4A1
:GOld K1
:ÜLKE TEMALI FAMASLAR
:UCUZ SİLAHLAR
:T-Bomb
ve daha birçok şey...

Lütfen gereği yapılsın..
yuh artık ya,buney adamlar neler yapıyor Ss.gif bir oyun düzgün atılmıyor baseye t bomb yağıyor.20 LEvel adamda tüm goldlar var yüzsüz yüzsüz birde aldım diyor Ss.gif.Buney her gün dahada cins şeyler cıkarıyorlar patch falan gelsin düzelsin Ss.gif k2 nin açığına bak oyun dosyalarıyla hesab diziliyor Ss.gif.
EVet hhaklısın bu gün adamı grdüm 3gün gold pre aldım dedi 5.slot aldım dedi yeni hackle dedi carı düzdüm dedi rahatım oynuyorum dedi..BEnde küfür etmemek için kendimi zor tuttum ..K2 G1 nereye gidiyor..Arkadaşlar lütfen ağlıcam şimdi ya biz para yatırıyoruz adamlar beleşe char diziyolar.Adamlar k2 nin açığını buldu bunların devamı gelmemesiziçin patch istiyoru..ADMİNLER DUYUN SESİMİZZİAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
Peki Damage Verıyormu ?
(04-16-2011 04:10 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Peki Damage Verıyormu ?

niye vermesinki
EVEt normal silahmış gibi wuruyorlar gerçekten ağlıycam zor tutuyorum kendimi...Gereğinin en kısa zamanda yapılmasını istiyoruz

Burak Kandöker

Referans Adresler