Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Klan Liderleri Arasında Kodu Gelen Var mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Famas G2 bence gayet iyi silahlar.
Harry Potter'in asasını mı bekliyordunuz ? Ss.gif
İstiyorlarki K2 charları döşesin =)
hER KEZİN KİŞİSEL GÖRÜŞÜ TBİ SAYGI DUYARIM Smile
(04-16-2011 02:04 PM)kktcmmddmm Yazılan: [ -> ]
(04-16-2011 01:40 PM)bekobaba Yazılan: [ -> ]
(04-16-2011 01:36 PM)kktcmmddmm Yazılan: [ -> ]
(04-16-2011 01:23 PM)bekobaba Yazılan: [ -> ]Ne kadar saçma kodlar bunlar Angry vere vere bunlarımı verdiler clanda bende aw50f felan bekliyor Big Grin

Adamlar kıyak geçmiş kod dağıtıyorlar hiç yoktan silahınız olcak neyi beğenmiyorsunuz anlamadımki

Smile HİÇ YOKTAN VERMESE BUNLARI DAHA İYİ Dİ ŞAHSİ GÖRÜŞÜM... K2 NİN KODU BİTECEK DEĞİL YA Smile

Birçok kişinin işine yarıycak bu kodlar hatta kodlarıda geçtim artık clan sisteminin aktif olması çok iyi oldu k2 bunla yetinmedi birde clanda olanlara kod veriyor bence bu çok iyi oldu...

Çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tağam mı
Benim Clanıma Kod Gelmedi.. Clan Sahibiyim Kod Gelmedi Smile Mağdurumda Mağdurum Big Grin Big Grin Big GrinBig Grin
Bedavadan zarar olmaz Smile
Beyler kodlar siteyemi geliyor yoksa msn'yemi geliyor söylermisiniz?
(04-16-2011 03:17 PM)ahmetyavuz Yazılan: [ -> ]Benim Clanıma Kod Gelmedi.. Clan Sahibiyim Kod Gelmedi Smile Mağdurumda Mağdurum Big Grin Big Grin Big GrinBig Grin

(04-16-2011 03:35 PM)lbloodz0 Yazılan: [ -> ]Beyler kodlar siteyemi geliyor yoksa msn'yemi geliyor söylermisiniz?

Yanlış hatırlamıyorsam kodlar clan başkanının kayıtlı olduğu mail adresine gelicek.
Gelmiş olması lazım herkese Ss.gif
beyler clan başkanı çarımla yançarımı clana aldım yançarımla oynuyorum clan başkanı çara uzun zamandır girmedim pre felanda almadım kod gelmedi bu yüzden olabilirmi yoksa sonra mı gelir ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler