Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Psgmi Aw50mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
benim asaultumda m60 gold ve xm8 var birde snip dizmek istiyorum aw 50yi nerden bulabilirim birde ?
bence psg daha seri olduğundan seviyorum yanılmıyorsam kırmızı psg normal psg den de iyiydi
aw50f den sasma en iyi snip silahıdır...
bireşy sorcam uçaği kaplan deseni yapıyorlarya onu nasl yapiyorlar ?
Aw50f'yi ancak kod olarak bulabilirsin.Eğer Psg kullanabiliyorsan öneririm.Şahsen Psg'yi aw50f'den daha çok seviyorum.
Tartışmasız aw50f
(04-16-2011 10:59 AM)gokberks64 Yazılan: [ -> ]bireşy sorcam uçaği kaplan deseni yapıyorlarya onu nasl yapiyorlar ?

Top gun diye bir item var onunla oluyor.

Onun dışında aw50 yi normal olarak pazar alanından alamazsın. g1 harcadığın zaman kod gelme olasılığı var. Onun dışında bulamazsın. O yüzden psg almanı öneririm.
Snip konusunda çok iyiysen tecrüben varsa özellikle kendini urbanda geliştirmişsen psg seni fazlasıyla doyurur.

AW50Fyi ben acemiler için öneriyorum benim gibi mesela kendim psg kullanamam ama aw50f yi çok iyi kullanırım. Çatışmanın ortasında veya cqc deyken.
Eğer sniper branşında iyiysen psg almalısın.
1200 kredi alicam da alcak eşyam yok Big Grin çar diziliş en iyis ipsg aliyim Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler