Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Silah Hacki ile ilgili !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Burak Kandöker

Yeniden bir tür silah hacki çıkmış ve burada T-Bomb ve Cx4 Storm dışında bir çok silah alınabiliyor ve günleride belirsiz istediği gün kadar alınabiliyor bu sabah bu bize iletildi bizde ayrıntıları ile birlikte gerekli yerlere ilettik bu yol üzerinden çıkar sağlayan bu silahları alıp kullanan oyun dosyaları ile oynayan herkese gerekli cezanın verileceğinden şüpheniz olmasın.Hiçbir şekilde affedilecek bir yanı yoktur gerekli ceza verilecek ve geri dönüşü olmayacak.

MAC10
Cx4 Storm
M202A1_TIGER
M202A1_FLASH
RPG_7_SW
MP5K_GOLD
K1_GOLD
RPG_7_GOLD
T-Bomb
Genel mahiyetli kime sorarsak; "daha önceden vardı,g1 ile bedava geldi" vb. yalanlar atıp bir de üstüne bize küfür ediyorlar Smile İnşallah en kısa zamanda banlanırlar ..
en kısa zamanda banlanmalarını gerçekten istiyorum. Herkez atlamış t-bomb cx4 sonrada gelip bize küfür ediyolar bazılarıda charın banlancak deyincede 'güldürdün ya beni Big Grin' falan diye dalga geçiyor. Umarım kötülükle gülenler iyi olanların hakkıyla kaybederler...
Yani Cx4 Vs . Bir Şey Değilde T-Bomb , Adamlara Sövmeme Büyük Bir Neden ..
Birde İnsanların Hakkını Yiyerek Alıyorlarsa beyfendi
bune böle ya çıkarmadıkları silah kalmamış Sad
Yakında Su Temalı Famaslarıda bulurlar.Sonra bide claymore filan ... Tamam işte oyunu iyice batırdılar.Angry

Bunları kullanan 20-25 kişi ban yese akıllancaklar ama K2 uyuyor hala Sad
H@nifi ye bir bakar mısınız ? Sizce hack mi
(04-16-2011 11:08 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]H@nifi ye bir bakar mısınız ? Sizce hack mi

Değil Smile Bu Hack Gelmeden Önce Tbombu Vardı .
Ve En Az 1 Sene İçinde Biticektir . 420 Gün Var Demişti beyfendi

- Ama Adamın Wh Olduğunu Düşünüyorum Smile
Ama onun dışında mp5k gold da var.
K2 -G1- uyumuyor, işini yapıyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler