Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Adminle Bir Gece Oyunu Az Once Cektim :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: screenshot004vj.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

Tbomb + cx4 hackini sorduk cevap gelmedi tabiki adam haklı 2dk oynamaya giriyor 100 kişi soru soruyor yanlız oynamayı bilmiyor Smile
Ne güzel Smile Yakalamışsın admini. Keşke ben de yakalasam şu adminlerden birini oynamak için Smile
Bilmiyorlar samimiyetle soyleyebilirim Smile
Evet hele gordon onla aynı takıma düştüğümde çıkasım geliyor hiç adam vuramıyor Big Grin
Big Grin Big Grin
Bugüne kadar gördüğüm en iyi oynayan GM Pixel'di ama artık 1 numara HIZIR =) Emin olun ortalamanın çok üzerinde oynuyor =))
(04-15-2011 11:50 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bugüne kadar gördüğüm en iyi oynayan GM Pixel'di ama artık 1 numara HIZIR =) Emin olun ortalamanın çok üzerinde oynuyor =))

gormek nasip olmadı hiç Smile
Turgay haklı. Pixel gerçekten iyi oynuyordu, fakat HIZIR'a henüz rastlayamadım. Zaten HIZIR geldi oyunu bıraktım. Smile
(04-15-2011 11:50 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bugüne kadar gördüğüm en iyi oynayan GM Pixel'di ama artık 1 numara HIZIR =) Emin olun ortalamanın çok üzerinde oynuyor =))

Adam Türk tabi güzel oynicak diğer adminlerden daha aktif.

Burak Kandöker

Yetenek meselesi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler