Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şu t bomb cx hakkında :@
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar görüyorum 2 - 3 arkadaş işini gücünü bırakmış her cxstorm her tbomb olanı hack diye yorumluyorlar belki adam g1 ile çekti zamanında nasıl anlıyorsunuz siz k2 adminmisiniz nesiniz ne ayaksınız ?
Sen hileyle aldın ama ?
(04-15-2011 09:23 PM)VisKy* Yazılan: [ -> ]Sen hileyle aldın ama ?

Nerden biliyorsunuz ? G1 Le aldım belki.
Şuan pazarda t-bomb yok ordan anlıyoruz tam 2 ay t-bomb zamanı kalsa desek hadi tamda bu hack olayına denk geldi bu 2 ay cx4storm nerden çıkıyor Kimsenin bu hack olayından haberi yok sırf bana hack desinler diyemi alıyorlar sanıyorsun ? Dünkü itemsiz gezen elemanlar bi anda g1de olmayan t-bombu nasıl aldılar sanıyorsun Biz kanaatimizi belirtir ticketi göndeririz adminde işlemi yapar.
Aynı suçlama banada yapıldı daha 40 gün t-bomb sürem var alışveriş ss lerini yolladım problem ordadan kalktı .
Adam belki daha önceden çekti oyuna girmedi ve bi kaç ay geçtikten sonra girdi oyuna cx storm t bombu var ne olacak şimdi hackmı olacak kesin birşey kanıtlamaz bunlar ayrıca hile demenizde yanlış bu bir bugdur yani hatadır oyunun kendi hatasıdır item shopla adminlerin az ilgilenmesinden kaynaklanıyor ve daha bir çok bug var istesem aw50f den bayraklı famasa kadar alırım ama haksızlık olmasın diye aLmıyorum hep bu adminlerin international warrock ile az ilgilenmesınden kaynaklanıyor oyunun yapımcısı koreli arkadaşlar koredeki warrocka bak bide bizim warrocka bak.
Benım 150 Günlükken felan sslerim var item shopta t bomb ile siz bana simdi hack diyorsuunuz mesela t bomb var diye 2 dk durun ssleri koyıyım foruma.
(04-15-2011 09:30 PM)M1A2 Yazılan: [ -> ]Adam belki daha önceden çekti oyuna girmedi ve bi kaç ay geçtikten sonra girdi oyuna cx storm t bombu var ne olacak şimdi hackmı olacak kesin birşey kanıtlamaz bunlar ayrıca hile demenizde yanlış bu bir bugdur yani hatadır oyunun kendi hatasıdır item shopla adminlerin az ilgilenmesinden kaynaklanıyor ve daha bir çok bug var istesem aw50f den bayraklı famasa kadar alırım ama haksızlık olmasın diye aLmıyorum hep bu adminlerin international warrock ile az ilgilenmesınden kaynaklanıyor oyunun yapımcısı koreli arkadaşlar koredeki warrocka bak bide bizim warrocka bak.
Benım 150 Günlükken felan sslerim var item shopta t bomb ile siz bana simdi hack diyorsuunuz mesela t bomb var diye 2 dk durun ssleri koyıyım foruma.

Oyunun açıklarını(bug) kullanıcıların kendi çıkarları doğrultusunda kullanmaları hack kullanmakla eşdeğer cezai yaptırımı gerektirir Koyucağın sslerin fake olmaması dileğiyle...
(04-15-2011 09:30 PM)M1A2 Yazılan: [ -> ]Adam belki daha önceden çekti oyuna girmedi ve bi kaç ay geçtikten sonra girdi oyuna cx storm t bombu var ne olacak şimdi hackmı olacak kesin birşey kanıtlamaz bunlar ayrıca hile demenizde yanlış bu bir bugdur yani hatadır oyunun kendi hatasıdır item shopla adminlerin az ilgilenmesinden kaynaklanıyor ve daha bir çok bug var istesem aw50f den bayraklı famasa kadar alırım ama haksızlık olmasın diye aLmıyorum hep bu adminlerin international warrock ile az ilgilenmesınden kaynaklanıyor oyunun yapımcısı koreli arkadaşlar koredeki warrocka bak bide bizim warrocka bak.

Sen ne kadar yüzsün bir şeysin ya.Sen ne kadar utanmaz arlanmaz ahlaksız birisin. Ya yürü git şu foruma bir daha da uğrama adamın asabını attırma. Haksız suçlama desen sende, hack desen sende, oyun dosyalarıyla oynama desen sende, hack forumlarında dolaşmak desen sende, bir de utanmadan gelip neyin hesabını yapıyorsun sen ? Her kimsen neyin nesiysen, bu foruma bir daha gelmemek üzere uzuuun bir tatile çık. Biraz oralarda insanlık, edep ve saygı öğren. Hoşça kal.
Bunlarla ilgili gerekli açıklama yapıldı konu kilit !
Büyük Ailemiz WarrockTR, herhangi bir üyenin üzerini çizmişse, muhakkak mühim bir mesele vardır demektir!

Herşey, İnsanlık değerlerinin sonsuza kadar Adalet anlayışıyla ayakta tutulmasına yönelik sonsuz inanç içindir!

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Referans Adresler