Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tw Hakkında Yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Tw Vermeyi Hala Bilmiyorum.İstediklerinde Mağdur Oluyorum.Yardım Ederseniz Sevinirim.

Şimdiden Herkese Teşekkürler.
fazla fikrim yok ama.... Tw indiriyosun zaten orda numaralar yazıyo onları vercen galiba ?
Smile Öncelik teamviewer programını indirmelisin. Sonra programı açtığında karşına İD ve password gelecek o numaraları karşıdan isteyen kişiye vereceksin
Şu ana kadar hiçkimse benden Tw istemedi Bende indirmeye bile gerek duymadım.
(04-15-2011 09:04 PM)mustafa_akdogan Yazılan: [ -> ]Smile Öncelik teamviewer programını indirmelisin. Sonra programı açtığında karşına İD ve password gelecek o numaraları karşıdan isteyen kişiye vereceksin

Teşekkür Ederim Peki Bilgisayarım İçin Herhangi Bir Tehlike Oluşur mu ?
(04-15-2011 09:17 PM)VisKy* Yazılan: [ -> ]
(04-15-2011 09:04 PM)mustafa_akdogan Yazılan: [ -> ]Smile Öncelik teamviewer programını indirmelisin. Sonra programı açtığında karşına İD ve password gelecek o numaraları karşıdan isteyen kişiye vereceksin

Teşekkür Ederim Peki Bilgisayarım İçin Herhangi Bir Tehlike Oluşur mu ?

Pcni kapatmaya çalışır oyun dosyalarını siler pc başında olmazsan charını bile çalar tehlikeli.
O işlerle hiç uğraşma.

PC'ine girmek isteyen biri olursa cevap bile vermene gerek yok. Sen hile kullanmıyorsan onların dedikleri bir önem taşımaz.

(04-15-2011 09:53 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]O işlerle hiç uğraşma.

PC'ine girmek isteyen biri olursa cevap bile vermene gerek yok. Sen hile kullanmıyorsan onların dedikleri bir önem taşımaz.

Senin kimseye TW verip senin bilgisayarına ulaşmasını sağlaman gerekmez. O bilgisayar senin özelindir. Yani kısacası asla kendini zornlu hissetme her TW isteyene karşı Smile Wink

Sherlock

TW değil beyler TV bu arada.
Referans Adresler