04-15-2011, 07:23 PM
Sayfalar: 1 2
04-15-2011, 07:24 PM
Lag yok şuan bende
04-15-2011, 07:31 PM
şahsen bende de yok
04-15-2011, 07:34 PM
Arkadaşlar nedense bendede çok lag var:

04-15-2011, 07:36 PM
Son gelen 8 mb 'lık PATCH ortalığı perişan etti... Onun öncesinde Adminlere Teşekkür Ediyorum ... Kasma gidicek dediler gitti , lag gidicek dediler oda gitti. Eyvallah ama son gelen patch'ten sonra hem aşırı kasma ön plana cıktı hemde lag durumu goz önune geldı...
Doğal itibariyle : Şuan oyunda lag var ve kasma eski haliyle devam ediyor...
Doğal itibariyle : Şuan oyunda lag var ve kasma eski haliyle devam ediyor...
04-15-2011, 07:36 PM
oyunda Lagg yok
sizin baglantıdan <3
sizin baglantıdan <304-15-2011, 07:37 PM
Kasma şu anda oynadığım bilgisayarda yok haliyle çok iyi. Evde lag sorunu olmasa da kasma baya var. Yine de oynuyorum ama.
04-15-2011, 07:40 PM
(04-15-2011 07:37 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Kasma şu anda oynadığım bilgisayarda yok haliyle çok iyi. Evde lag sorunu olmasa da kasma baya var. Yine de oynuyorum ama.
arkadaşım oyunu bizde oynuyoruz olan imkanlarımızla lag yok diorsun kasma var diorsun nasıl iş anlamış deilim. kasma sorunun varsa lag'da vardır haliyle siz galiba bazı şeyleri karıştırıyosunuz

04-15-2011, 08:16 PM
Bence burada sorulan soru teknik olarak yanlış. Lag varmı yokmudan öte Lag nedir, nasıl olur, kimde olur, etkileri nedir gibi bir çok şeyin insanların cevabını bilmesi lazımki açık konuşayım bu oyunu oynayanların en az %80'i bunları ya bilmiyordur yada bildiğini sanıyordur ki bu zaten en ağır basan tarafı. Daha insanlar ping denen şeyin ne olduğunu bile bilmiyor ki bunun oranı adım gibi eminimki en az %95dir. Hoş ben bunlarla ilgili bilgilendirme konusuda açarım herkes için ama bence lagı herşeyden önce 2'ye ayırıp incelemek lazım.
Server Lagı vede Oyuncu lagı. Bunun dışında bir lag yoktur.
Herkes durmadan server lag der ama asla olmaz. Server lag olunca yukardaki saniye durur hiç bir veri akışı olmaz kimse kimseyi öldüremez herkez meydanda birbirine ateş eder ama kimsenin canı gitmez sonra sırayla millet ölmeye başlar. Bu server lagıdır vede çok ender olur. Arada server çökmesinide hadi server lagına aktaralım ki aslında o da lag değil ap ayrı bir konudur.
Geriye kalan her türlü lag istisnasız oyuncudan kaynaklanan lagdır. Ayrıca şu olaya değineyim birde; 50 mermi attım ölmedi olayını.
İstediğiniz kadar mermi atın adam ölmüyorsa bu kesinlikle lag değildir. Lag gönderilen/alınan veri paketçiklerindeki yaşanan geçikme olayıdır. E haliyle ben karşıdaki adamı öldürecek kadar veri gönderebiliyorsam adam ölür. Tam vurduğum anda ölüyorsa benim internetim iyi olduğu içindir. Vurduktan sonra ölüyorsa benim internetim kötü olduğu içindir.
Yani adamı ölürecek kadar mermi attığınız zaman adam ölür. 50 merminin hepsini zaten adama atmıyorsunuz elbet uzaklığa bağlı olarak hedefe gitmeyen tonlarca mermide var bunuda göz ardı etmeyelim.
Lakin bu konuyu Serverda lag varmı olarak cevaplandırıyorum vede cevabım yok.
Server Lagı vede Oyuncu lagı. Bunun dışında bir lag yoktur.
Herkes durmadan server lag der ama asla olmaz. Server lag olunca yukardaki saniye durur hiç bir veri akışı olmaz kimse kimseyi öldüremez herkez meydanda birbirine ateş eder ama kimsenin canı gitmez sonra sırayla millet ölmeye başlar. Bu server lagıdır vede çok ender olur. Arada server çökmesinide hadi server lagına aktaralım ki aslında o da lag değil ap ayrı bir konudur.
Geriye kalan her türlü lag istisnasız oyuncudan kaynaklanan lagdır. Ayrıca şu olaya değineyim birde; 50 mermi attım ölmedi olayını.
İstediğiniz kadar mermi atın adam ölmüyorsa bu kesinlikle lag değildir. Lag gönderilen/alınan veri paketçiklerindeki yaşanan geçikme olayıdır. E haliyle ben karşıdaki adamı öldürecek kadar veri gönderebiliyorsam adam ölür. Tam vurduğum anda ölüyorsa benim internetim iyi olduğu içindir. Vurduktan sonra ölüyorsa benim internetim kötü olduğu içindir.
Yani adamı ölürecek kadar mermi attığınız zaman adam ölür. 50 merminin hepsini zaten adama atmıyorsunuz elbet uzaklığa bağlı olarak hedefe gitmeyen tonlarca mermide var bunuda göz ardı etmeyelim.
Lakin bu konuyu Serverda lag varmı olarak cevaplandırıyorum vede cevabım yok.
04-15-2011, 08:30 PM
Turgay muhteşem bir cevap yazmışsın.Okuması bile keyfli oldu.
Sayfalar: 1 2