Evet hepimizin sevindigi bir olay vardı pc kasmıyordu ama son gelen patchle kasmada arttı lagda arttı 10-15 kişiye sordum onlarda hemfikir benimle benim istegim turgay gibi alper gibi hızır ile görüşen adminlerimizin buna bir çare bulması şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.
Bende kasmıyor

Benım pc belki dünyanın en dandik pcsi ama kasmıyor xD ama lag çok ya laga bi çözüm bulsunlar.
ilginç elbette elimizden geleni yaparız ama sormadan edemeyeceğim bilgisayar özelliklerinizide yazarsanız sevinirim.
Kasmıyor ve kasmazda bende.
(04-15-2011 09:30 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ilginç elbette elimizden geleni yaparız ama sormadan edemeyeceğim bilgisayar özelliklerinizide yazarsanız sevinirim.
Tam bilmiyorum ama intel pentıum 3.2ghz işlemci 2 gb ram 512 mb ati ekran kartı paylaşımlı.Xp işletim sistemi.
(04-15-2011 09:51 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ] (04-15-2011 09:30 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]ilginç elbette elimizden geleni yaparız ama sormadan edemeyeceğim bilgisayar özelliklerinizide yazarsanız sevinirim.
Tam bilmiyorum ama intel pentıum 3.2ghz işlemci 2 gb ram 512 mb ati ekran kartı paylaşımlı.Xp işletim sistemi.
Paylaşımlı mı?

Laptop'dan oynan?
Bilgisayardan bilgisayara göre değişiyor , ekran kartım o kadar iyi olmasa da işlemcim iyi diye benim de kasmıyor.
benım 512mb ram 256 mb ekran kartı hiç kasma yok