Bu oyuna nezaman biri bakım yapsa oyun, iyi olacağına hergeçen gün kötü oluyor. türk admin atandı, ama nedense ortalıkta yok bu arkadaş. nasıl bir iştir bu anlamış deilim heryer hack heryerde dosyalarla oynanmış oyuncu. küfüre ban var herkes basıyor küfürü, nasıl lahana turşusu nasıl perhiz bu anlamış deilim halen. lagı azaltacaz dediler oyunda ki lag aksine dahada çoğaldı, oyunda opk kasanlar çoaldı, adam 79 lvl olmuş opk hack kullanıyor. bu adminler kalkmış birde dioalarki klan sistemi getirdik. kod dağıtacaz sayın adminler kod daıtıp milleti avutacağınıza ilk başta oyunu düzeltin. oyu hergeçen gün kötüye gidiyor. stres atacağımız yerde stres olmayalım lütfen..
katılıyorum lag çok yoğun ...
Haklısın zaten artık çok oynamıyorum bir girdiğimde sinirleniyorum.
(04-15-2011 05:46 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]Bu oyuna nezaman biri bakım yapsa oyun, iyi olacağına hergeçen gün kötü oluyor. türk admin atandı, ama nedense ortalıkta yok bu arkadaş. nasıl bir iştir bu anlamış deilim heryer hack heryerde dosyalarla oynanmış oyuncu. küfüre ban var herkes basıyor küfürü, nasıl lahana turşusu nasıl perhiz bu anlamış deilim halen. lagı azaltacaz dediler oyunda ki lag aksine dahada çoğaldı, oyunda opk kasanlar çoaldı, adam 79 lvl olmuş opk hack kullanıyor. bu adminler kalkmış birde dioalarki klan sistemi getirdik. kod dağıtacaz sayın adminler kod daıtıp milleti avutacağınıza ilk başta oyunu düzeltin. oyu hergeçen gün kötüye gidiyor. stres atacağımız yerde stres olmayalım lütfen..
Abi çok haklısın ...
(04-15-2011 05:50 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]%10000 Haklısın
ben tamamen karşıyım bu fikirlere.
Kasma sorunu vardı -->> çözüldü
Lag sorunu hiç bir zaman yoktu zaten tamamen oyuncuların bağlantıların kötü olmasından kaynaklanıyor yani ortada bir sorun yok isteyen Warrock Kore'ye bağlanıp ne demek istediğimi anlar.
OPK odaları diyorsunuz ama son 1 haftadır Hızır durmadan OPK odalarına giriyor vede onları banlıyor vede odaları kapatıyor. OPK yazan odalarda sanmayınki OPK var onlar normal oyun oynuyorlar hackler hep ban yediği için odadaki yüksek levellarda level düşüyor ki 1 hafta için hızır yaklaşık en az 30 oyuncunun levelını düşürecek sayı daha fazlada olabilir ben sadece bildiklerimin ortalamasını aldım.
Turhan abi emin ol Hızır oyuna senden benden çok giriyor =D
O t-bomb olayı ile ilgili önlem alındı artık kimse o yöntemle item alamaz vede o kişilere verilecek cezalar ilerleyen günlerde açıklanacak. Tam liste K2'nin elinde var.
Küfür konusu ise SS al Hızıra at banlansın sistemi var =) Dünyanın hiç bir yerinde bu sistem yok warrock'ta sadece bunu Hızır yapıyor GM olarak. 79 level olan hack sanırım 2 yıldız gri olan adamdan bahsediyorsun turhan abi ki o adamıda hızır'a söyledim tesadüf oyundaydı tak diye banladı =))
Her ne kadar K2'nin aldığı karar sebebiyle artık GM'e attığınız hack SS'leri sonuçsuz kalacak olsada böyle yüksek level olanları Hızır fırsat buldukça takip ediyor vede gördüğünü acımıyor.
Her şeye olumsuz yönünden bakmayın , Hızır gelmeden önce Server'ın ilk 50 odasının 25 i OPK'dı Hızır geldikten sonra azalarak son haliyle günde 1,2 odadan fazla açıldığını gördünüzmü ? Bana kalırsa türk gm için söylenecek pek birşey yok gerekeni yapıyor daha fazla ne yapabilir