Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MmoFps Oyun Önerileriniz :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Battlefield Free 4 PLay Oynadığım En Kötü Oyun Be Kafanmı Güzel Senin Big Grin
(04-15-2011 04:18 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Battlefield Free 4 PLay Oynadığım En Kötü Oyun Be Kafanmı Güzel Senin Big Grin

Warrock'dan başka oyun oynamayan.Ortalama 15-16 yaşında gerizekalı bi çocuğa laf anlatmam ben.Uza bakalım abisi.
(04-15-2011 05:02 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]
(04-15-2011 04:18 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Battlefield Free 4 PLay Oynadığım En Kötü Oyun Be Kafanmı Güzel Senin Big Grin

Warrock'dan başka oyun oynamayan.Ortalama 15-16 yaşında gerizekalı bi çocuğa laf anlatmam ben.Uza bakalım abisi.

Cuk diye bir ses duydum sanki?
WarRocktan Başka Oyunmu Oynamıyorum Hangi MmoFps Oyununda Ws İstiyosun Söle Yapalım Hepsinde Charım Var Rahat OL Sen Ayrıca Gerizekalı Deme O Beynini Kerim Senin Tamam ,)
(04-15-2011 05:19 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]WarRocktan Başka Oyunmu Oynamıyorum Hangi MmoFps Oyununda Ws İstiyosun Söle Yapalım Hepsinde Charım Var Rahat OL Sen Ayrıca Gerizekalı Deme O Beynini Kerim Senin Tamam ,)

Bilegine güveniyorsan gerçek bilek cs'de ortaya çıkar söyleyeyim boş server atalım vs?
(04-15-2011 05:19 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]WarRocktan Başka Oyunmu Oynamıyorum Hangi MmoFps Oyununda Ws İstiyosun Söle Yapalım Hepsinde Charım Var Rahat OL Sen Ayrıca Gerizekalı Deme O Beynini Kerim Senin Tamam ,)

Gerçek hayatta beni görseydin.Kusura bakma abi dövme diyeceğine bahse girerdim.Ayrıca her oyunda charın olması senin iyi bi oyuncu olduğunu göstermez.Son kez uyarıyorum efendi ol.

bkz:warrock 0.88 Kd'n var.

(04-15-2011 05:25 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]

Bilegine güveniyorsan gerçek bilek cs'de ortaya çıkar söyleyeyim boş server atalım vs?

Aynen dostum.Fps oyunlarındaki reflex teknik ve bileğin Cs'de ortaya çıkar.İyi bir CS'ci ise zaten FPS oyunlarda iyi bi oyuncusundur.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler