Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock.jp Kurulum ve Oyuna Girme Resimli Anlatım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar Japonya'nın warrock'ı olan Warrock Jp kurulumunu ve oyuna bağlanmayı resimli olarak anlatacağım.

Bknz: Warrock.jp Üyelik Alımı Resimli Anlatım

Warrock.jp indirmek için tıklayın;
http://seedcweb.nefficient.jp/seedc/warr...taller.exe

İndirdikten sonra gelen setup dosyasını açıyoruz ve kuruluma başlıyoruz.

1: Resimde gösterdiği gibi > butona tıklayıp devam ediyoruz.
[Resim: kvglnwtr1.png]

2: Devam edebilmek için hizmet sözleşmesini kabul etmeniz gerekmektedir. Bunun için yan tarafta bulunan kaydırma çubuğunu tutup aşağı doğru sonuna kadar çekiniz ve ortada bulunan devam butonuna tıklayınız..
[Resim: kvglnwtr2.png]

3: Bu bölümde oyunu nereye kurucağını seçin orta menüye tıklayıp devam ediniz.
[Resim: kvglnwtr3.png]

4: Kurulumun tamamlanması için bekleyiniz 5-10 dk. sürebilir.
[Resim: kvglnwtr4.png]

5: Kurulum bitti ortada bulunan S0-1 butonuna tıklayıp işlemi bitiriniz.
[Resim: kvglnwtr5.png]

6: Kurulum bittikten sonra masaüstüne gelen Warrock kısayolunu açıyoruz..
[Resim: kvglnwtr6.png]

7: Kısayola tıkladıktan sonra otomatik olarak siteye yönlendirecektir. Burada GameStart butona tıklamayınız orada üye bilgilerinizi yazıp login butonuna tıklayınız.
[Resim: kvglnwtr7.png]

8: Tıkladıktan sonra eğer Game Start butonu gelmezse F5 tuşuna basıp sayfayı yenileyiniz. Yeniledikten sonra Game Start butonuna tıklayınız..
[Resim: kvglnwtr8.png]

9: Game Start butonuna tıkladıktan sonra ek sayfa açılacaktır. Burada beyaz bölüme sağ tıklayıp "Bu Eklentiyi Bu Bilgisayardaki Tüm Kullanıcılar İçin Yükle" seçeneğine tıklayınız..
[Resim: kvglnwtr9.png]

10: Tıkladıktan sonra gelen uyarıya "Yükle" deyiniz.
[Resim: kvglnwtr10.png]
11: Yükle dedikten sonra Wr Launcher açılacaktır. Güncellemenin bitmesini bekleyin biraz zaman alabilir çunkü 1/34 dolduracaktır.
[Resim: kvglnwtr11.png]

Şimdi arkadaşlar "Warrock.jp Üyelik Alımı Resimli Anlatım" konusuna girerek içeriği inceleyiniz.

Hazırlayan: lnverosmil
Warrock Japon nasıl güzel mi cephanelikten bir kaç görüntü koysaydın daha iyi olurdu victory.gif
çok güzel paylaşım teşekkürler victory.gif
proxy lazımmı
Guzel paylaşım ama Warrock JP'nin efektleri Warrock TR'deki gibi mi Ss.gif
(04-15-2011 01:19 PM)sheq1lphic Yazılan: [ -> ]Guzel paylaşım ama Warrock JP'nin efektleri Warrock TR'deki gibi mi Ss.gif

Dahada İyi Fakat Patch Dolsa Bile Oyuna Girmiyo İnversomil Girmediysen Oyuna Öğren Girdiysende SS FeLan Çekte İnanalımbeyfendi
(04-15-2011 03:02 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]
(04-15-2011 01:19 PM)sheq1lphic Yazılan: [ -> ]Guzel paylaşım ama Warrock JP'nin efektleri Warrock TR'deki gibi mi Ss.gif

Dahada İyi Fakat Patch Dolsa Bile Oyuna Girmiyo İnversomil Girmediysen Oyuna Öğren Girdiysende SS FeLan Çekte İnanalımbeyfendi

Anlatımları iş yerinde yaptım aksam eve geçince indirip giriyormu girmiyormu deneyeceğim fakat resimdede gösterdiğim gibi patch 1/34 olduğu için attırmadım uzun sürer diye.

Eğer girmiyorsa bile bilgisayarı ters çevirir suya sokar banyo yaparım yine girerim o oyuna SmileSmile
Japonyamı kaldı ortada.
(04-15-2011 03:26 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Japonyamı kaldı ortada.

Doğru Big GrinD
Ellerine sağlık dostum victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler