Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock.jp Üyelik Alımı Resimli Anlatım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar Japonya'nın warrock'ı olan Warrock Jp üyelik alımını resimli olarak anlatacağım.

Bknz: Warrock.jp Kurulum ve Oyuna Girme Resimli Anlatım

İlk olarak http://www.warrock.jp/ adresine giriyoruz ve resimlerle devam ediyoruz.

1: Siteye girdikten sonra solda bulunan resimli menülerdeki Registration butonuna tıklayınız.
[Resim: uvolnwtr01.png]

2: Gelen sayfada resimdeki gösterilen butona tıklayınız.
[Resim: uvolnwtr1.png]

3: Resimde gösterilen alana msn adresimizi yazıp altta bulunan butona tıklayarak devam edelim.
[Resim: uvolnwtr2.png]

4: Tıkladıktan sonra msn adresime girip gelen mailleri kontrol edelim orada onaylama linkli bulunacaktır. ( Lütfen gereksiz mesajlar kutusunada bakınız.)
[Resim: uvolnwtr3.png]

5: Gelen maildeki linke sağ tıklayıp "Yeni Sekmede Aç" yazısına tıklayınız.
[Resim: uvolnwtr4.png]

6: Bilgileri resimdeki gibi doldurunuz ve gönder butonuna tıklayınız.
[Resim: uvolnwtr5.png]

7: Tıkladıktan sonra gelen sayfada bilgilerimizi kontrol ettikten sonra turuncu arkaplanlı butona tıklayarak devam edelim.
[Resim: uvolnwtr6.png]

8: Gelen sayfada resimdeki gibi ek bilgileri girip sayfağı aşağıya doğru kaydırınız ve gönder butonuna tıklayınız.
[Resim: uvolnwtr7.png]

9: Bilgileri resimdeki gibi yapıp turuncu arkaplanlı butona tıklayarak devam ediniz.
[Resim: uvolnwtr8.png]

10: Yeniden bilgilerinizi kontrol ettikten sonra sol taraftaki butona tıklayınız.
[Resim: uvolnwtr9.png]
11: Gelen sayfada diğer Gamers1 oyunları için karakter bilgilerinizi oluşturun ve devam edin.
[Resim: uvolnwtr10.png]
12: Karakterinizi oluşturduktan sonra devam ediniz. Üyelik işlemleriniz bitmiştir.
[Resim: uvolnwtr11.png]

Şimdi arkadaşlar "Warrock.jp Kurulum ve Oyuna Girme Resimli Anlatım " konusuna girerek içeriği inceleyiniz.

Hazırlayan: lnverosmil
Referans Adresler