Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 22:50 saati itibari ile !!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar ağız tadıyla oyun oynayamadık nedir bu iş ya Angry oyunu komple sil yükle olmadı . dns reset olmadı . güncellemede sorun çıkmadı . VİRÜS PROGRAMI YOKKKK . ee neden böyle [Resim: 14223.bmp]
ne saçma sapan bir oyunun bağımlısı olmuşuz ya öfff Angry
Kardeşim dünde bana oldu aynı şey suan yeniden indiriorum oyunu nie böle oldu anlamadım
ya bu oyunu oynayanların nedir bu çilesi . oyun bir kere indirir kurarsın tamamdır . zırt pırt hata dosya silinmesi . oyunu kaldır kur . oyunda lag hack . nerden başladım şu oyuna lanet olsun vallahi
oyunun içine ediolar valla t-bomb hack cıktı odalara girilmio
bendede aynısı oluyodu 3-5 dk bekledim doldu.
mutlaka bir güvenlik duvarı vardır onu bul ve kısa süreliğine devre dışı bırakıp pach tekrar attır eminim düzelir.
beyler güvenlik duvarı da kapalı . yani oyuna engel olcak ne varsa kapalı virüs prog. zaten sildim . farklı pc lere kuruyorum aynı . 3- dk yı geç yarım saat bekledim yine gelmiyor
Virüs programından kaynaklanan bir durum.

ESET NOD32 Antivirüs kullanıyorum. Devre dışı bıraktım ve oldu.

Aynı hata ile bende karşılaşmıştım.
volkan daha önce 2 kere söyledim yine söylüyorum VİRÜS PROGRAMI YOK PC DE . ÖYLE BİR PROGRAM YOK SİLDİM SIRF WARROCK DOSYASINI SİLMESİN DİYE VE SONRA WARROCK KURDUM ....
(04-14-2011 11:57 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]volkan daha önce 2 kere söyledim yine söylüyorum VİRÜS PROGRAMI YOK PC DE . ÖYLE BİR PROGRAM YOK SİLDİM SIRF WARROCK DOSYASINI SİLMESİN DİYE VE SONRA WARROCK KURDUM ....

Bunun başka bir nedeni olamaz. Smile

Oyunu silip, tekrardan kurmayı denedin mi?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler