Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Server bakıma girdi.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
30 saniye içinde kapandı server bakıma girdi pacth gelicek sanırım 36 lvl olmuştum umarım lvlim geri gitmez.
(04-14-2011 02:08 AM)M1A2 Yazılan: [ -> ]30 saniye içinde kapandı server bakıma girdi pacth gelicek sanırım 36 lvl olmuştum umarım lvlim geri gitmez.

WarRock'a girerim diye düşündüm ama Bu gece Tarih ve Gitar çalışcaz herhalde Smile
(04-14-2011 02:22 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(04-14-2011 02:08 AM)M1A2 Yazılan: [ -> ]30 saniye içinde kapandı server bakıma girdi pacth gelicek sanırım 36 lvl olmuştum umarım lvlim geri gitmez.

WarRock'a girerim diye düşündüm ama Bu gece Tarih ve Gitar çalışcaz herhalde Smile

calis evlat oku oku bktr işin Big Grin
Saat 4:15 Gece

WarRock'a tıkladım ve patchin geldiğini bakımın sona erdiğini şuan buraya yazmaktayım.

Tabi kim bu saatte onlinesa Big Grin. Ben şimdi oyuna giriyorum. Gerçi odada yoktur kim bilir Big Grin Big Grin

Şuan Mışıl Mışıl uyuyor 14.000 Kişi Big Grin.
(04-14-2011 04:07 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Saat 4:15 Gece

WarRock'a tıkladım ve patchin geldiğini bakımın sona erdiğini şuan buraya yazmaktayım.

Tabi kim bu saatte onlinesa Big Grin. Ben şimdi oyuna giriyorum. Gerçi odada yoktur kim bilir Big Grin Big Grin

Şuan Mışıl Mışıl uyuyor 14.000 Kişi Big Grin.

2 saat 45 dakika gecikmeyle yazıyorum yaşasın la Big Grin
Patch geldi ve grafikler değişti Big Grin

Türkçemize dikkat edelim.Tekrarı olmasın.
(04-14-2011 08:31 AM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Pathc qeLdı ve qrafıkler değişti Big Grin

Eminmisin başta 1 patch geldi diye hic bir şey değişmemiş lucky shot aynı hack hala var cx4 bug yapan hala var sadece boş patch Smile
Adminlerin bi bildiği vardır elbet Tongue
Arkadaşım dikkat ettiysen kan çıkıyor düşmana sıkınca hemde çok Wink
Referans Adresler