Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu Dosya Nedir ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 2860Adsiz123312.png]

Bu Neyin Nesidir arkadaşlar ? Yardımcı olurmusunuz ?
dllhost.exe uygulamasının ilişkili olduğu program : Microsoft Windows Operating System. The dllhost.exe file manages DLL based applications. Bu dosya önemli bir uygulamadır ve bilgisayarınızın sorunsuz ve güvenli çalışması için kaldırılmamalıdır.
(04-13-2011 03:43 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]dllhost.exe uygulamasının ilişkili olduğu program : Microsoft Windows Operating System. The dllhost.exe file manages DLL based applications. Bu dosya önemli bir uygulamadır ve bilgisayarınızın sorunsuz ve güvenli çalışması için kaldırılmamalıdır.

Ne kadarda güzel bir Kopyala yapıştır Big Grin. Onu bende okudum Smile
O zaman sorun yok dağılın Big Grin
(04-13-2011 03:59 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(04-13-2011 03:43 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]dllhost.exe uygulamasının ilişkili olduğu program : Microsoft Windows Operating System. The dllhost.exe file manages DLL based applications. Bu dosya önemli bir uygulamadır ve bilgisayarınızın sorunsuz ve güvenli çalışması için kaldırılmamalıdır.

zaten yazıda sistem dosyası oldugu cok acık bir sekilde anlatılıyor sen services.exe nin ne dosya oldugu sormuyorsan bunuda sorman sacma
(04-13-2011 04:42 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]

zaten yazıda sistem dosyası oldugu cok acık bir sekilde anlatılıyor sen services.exe nin ne dosya oldugu sormuyorsan bunuda sorman sacma

İnternette Virüs Dedikoduları Duydumda O yüzden
(04-13-2011 04:44 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(04-13-2011 04:42 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]

İnternette Virüs Dedikoduları Duydumda O yüzden

Evet öyle bir duyumda var , eğer bu dosya farklı bir kullanıcıda veyatta farklı bir dosya içinde çalışıyorsa virüs olma ihtimali yüksek olur şuan fotoğrafa göre korkacak bişey yok sistemin normal şekilde çalışıyor
Sistem dosyası olması dışında warlogger'ın eski adıdır. Yani bir nevi keylogger.
Sen büyük ihtimalle eskiden kalma bir warlogger yemişsin. Çünkü sistem dosyası olsaydı karşısında SYSTEM yazması gerekirdi "pc" değil.

Ancak artık dllhost.exe'nin warlogger logları tutulmuyor. Yani bir sorun olmaz :-)

-Warlogger nedir?

http://www.wardom.com.tr/forum.php tarafından hazırlanmış olan bir keylogger oluyor. Logları site üzerinden takip ediyorsunuz.
(04-13-2011 05:35 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Sistem dosyası olması dışında warlogger'ın eski adıdır. Yani bir nevi keylogger.
Sen büyük ihtimalle eskiden kalma bir warlogger yemişsin. Çünkü sistem dosyası olsaydı karşısında SYSTEM yazması gerekirdi "pc" değil.

Ancak artık dllhost.exe'nin warlogger logları tutulmuyor. Yani bir sorun olmaz :-)

-Warlogger nedir?

http://www.wardom.com.tr/forum.php tarafından hazırlanmış olan bir keylogger oluyor. Logları site üzerinden takip ediyorsunuz.

Kasayı daha temmuzda aldım ve Msn üzerinden hiç bir dosya almadım. Sıcak bakmadığım E-postalarada bakmadım. Birisiyle herhangi bir alışveriş yapmadığıma göre bu zamana kadarda başıma bişey gelmediğine göre sorun yoktur demektir.

KONU KİLİT !

sankı sen kopyala yapıstır yapmıon sankım Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler