Knight Online indirmeye çalışıyorum. Daha önce böyle sorun olmamıştı indirirken bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım.Sonra devam etmek istediğimde bu hatayı alıyorum. Her klasörde denedim sonra LIVE! silip yükledim yinede olmuyor.
![[Resim: unledcw.png]](http://img689.imageshack.us/img689/7379/unledcw.png)
Bence Başlama sana bir arkadaş tavsiyesi 2 yılda zor bırakabildim

Ne başlaması zaten oynuyor(d)um 62 Level, 45 Level ve 41 Level var

Knight kadar para tuzağı ve kötü alışkanlıklardanda beter bir oyun yoktur herhalde.
Tamam çok dehşet bir savaş mitolojik bir oyun olabilir ama insanların ne manyaklıklar yaptığını görüyorsunuz işte sapıtanlar diyelim biz onlara (Örn: Upgrade)
Bi insan 700-800 lira veripte tam takır bir char olan bir oyun hiç rastlamışmıdır bilemem ama ben kumara 1 avuçta 1 milyar 2 veren hiç görmedim ki öyle bir oyunki 350 lira yatırıp dizdiğim 59 lvl ardream asasım bile artık bana yetmiyor daha çok para istiyor 110k np si var. Resmen koskoca bir kuyu. Oynamıyorum şuan WarRock oynamaktan çok mutluyum ve WarRock kadar F2P'sini görmedim (110k np iyi bir değer olabilir ama Party ile birlikte baz alırsak). Düşününki milyarlar kabul eden bir oyun.
Parayı veren düdüğü çalar hesabı bir oyun ama o düdük fazla para istiyor
Ayrıcada hataya gelirsek Zaten adı üstünde başka bir adda bir dosya var. PC'de Knight yazan şeylerin adlarını değiştir

Knight yazan hiçbirşey yok pc format attım yeniden yükleceğim ilk defa

boşverin Runes Of Magic İndirdim onu denicem

Bence Knight a hiç başlama