Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nedir Bu l3y Özentiliği :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Beyler şu 1-2 ay içinde nerdeyse 1000 tane l3y nickli özenti arkadaş görmüşümdür artık gına geldi bu l3y nicklilerden ne buluyolar nickte anlamıyorumki güzel 1 yanı yok bence hoşda durmuyor lütfen artık şu l3y nickini kullanmaktan vazgeçelim totos.gif
herkezin zevki sendenmi sorulur ?
Bir dakika muhtemelen bu serverda ilk l3 nickini ben kullanmışımdır l3urner vardı çokta güzel bir nicki şimdi Big Grin En azından zamanında hoş duruyordu artık koymam ama =D
enteresan bi çalışmasın dostum . g1 adminleri göreve çağıralım sana ofis internet sitesi falan kurulsun . bundan sonra nick alacak değişecekler sana sorsun nasıl fikir ? KEŞŞŞŞ
Agam ya siz konuyu batırdınız iyice [Turgay Hariç Big Grin ] diyorumki artık bu özentilik dursun siz diosunuz sanamı sorcakLar Big Grin
(04-12-2011 06:04 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Agam ya siz konuyu batırdınız iyice [Turgay Hariç Big Grin ] diyorumki artık bu özentilik dursun siz diosunuz sanamı sorcakLar Big Grin

diyorumki değil diyorum ki diosunuz değil diyorsunuz Wink
(04-12-2011 06:07 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]
(04-12-2011 06:04 PM)3.0zdemiR Yazılan: [ -> ]Agam ya siz konuyu batırdınız iyice [Turgay Hariç Big Grin ] diyorumki artık bu özentilik dursun siz diosunuz sanamı sorcakLar Big Grin

diyorumki değil diyorum ki diosunuz değil diyorsunuz Wink

Ha Buyur Ss.gif Big Grin
bir anda Türkçe aşkım geldi yazayım dedim Big Grin
Big Grin Daha yeni çözdüm Olayı aghashahsh Big Grin
herkes istediği şeyi özenmekte serbesttir . örneğin senin gülerken aghashahsh yazman gibi . ben de böyle özentiliklerin durmasını istiyorum
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler