Beyler herkesin bildigi gibi son gunlerde itemshop degistirme diye illet bişi çıktı.Bu yuzden banlananı hiç gormedım.Bu soruna Adminlerin hemen çozum bulmasını istiyorum.
ÇUNKU BURDA BUYUK BİR KUL HAKKI YENIYOR Ve buna gerçektende çok sinirlenıorum

[/size]Sizcede ole degimi ??
Itemshop değiştirmek diye birşey yok
evet değiştirirsin fakat almaya çalıştığında ya hata verir ya da normal fiyatı neyse o olur.
DB'de deki kodlar neyse o geçerlidir DB injection kodu vardır eğer o kod yoksa o fiyatları 1 dinar yapıp alırsın fakat G1 de DB injection olur illaki büyük bi firma sonuçta
ama şöyle birşey de var : injection kodunu bilen ya da o kod kombinasyonunu çözen ancak bu tür işleri yapabilir.
Ama hiç böyle birşey de duymadım ilk defa senden duyuyorum

Söylenen doğrudur 1 lwl adamlarda 2 ay cx4storm tbomb ws var

Googlede biraz araştırınca buldum Sensizolmuyor ws hack sitelerinde anlatılıyor Sistem dosyaları değiştirilerek itemler neredeyse bedavaya alınabiliyor Kesinlikle bu işin sonu bandır Bir gaflete düşüp sakın yapmayın böyle birşey.
Bu itemler item shopa gelicekler ilerde kesin o yüzden hazırlanmış dosyaları wr klasöründe bulunmakda.Bir çocuk bile bo dosyaları item shopun çalışma klasörünün içine atıp item shopa bu itemleri dizip alabilir koskoca şirket dediğimizin yaptığı hatalar diz boyu şuan kıytırık şirketlerin yaptığı oyunların dil dosyaları açılıp kelime çevirisi yapılamıyor ama g1 gibi bir şirketin bu hatayı yapması rezillik sadece ama aslında g1 de yapmıyor dimi oyun dosyalarını k2 yapıyor zaten k2 den ne beklenir bu forumda bu itemlerle ilgili konu açan olmuş ve bununla gurur duyuyor sanki güzel bişi yapmış gibi.Bildiğin haksızlık arkadaşımın dediği gibi t bomb dan kurtulduk derken 1 lvl adamda tbomb.Artık hızır reis el atar inş

yav zaten en sevmediğim şey t bomb olmasın bu

k2 klasiği fazla söze gerek yok
bende rastladım forum sitelerinde ama galiba sadece cx storm ve tbomb alabiliyorlarmıs galiba birde pre olmasımı ne gerekiyormus bu işler sacma git paran varsa al mis gibi kullan.
İşte bende bundan bashedıom kardeısm helal gerçekten