Arkadaşlar 1 haftadır warrock atıyor oyundan hack kullanmıyorum pc formatladım yine atmaya balşadı delircem beyler yardım edin

sorun internetinden olabilir arada kopmalar oluyordur.
İnternetten olsa napcam napmam gerekiyor ?
İnternet servisinle iletişime geçeceksin internetimde kopmalar oluyor diyeceksin onlarda hızını düşürecek biraz halledecek
ttneti ara ertesi gün gelip bakıyolar merak etme !
İnternet kaynaklı bir problemdir büyük ihtimalle ISP'in ile irtibata geçmeni tavsiye ederim
İnternet gidip geliyorsa oyundan atıyor birden. Silah bug olunca da atıyor bazen.
Beyler sorunu buldum galiba ben hackshield uptade ettim (hack kullanmıyorum tw verilir) sonra modemin bütün kablolarını vs çıkardım ve sonra taktım sorun gitti laptop'um ve masaüstümden rahatça giriyorum öncelikle kıbrıslı kardeşime ve sonra diğer warrocktr deki kardeşlerime teşekkür ediyorum

ya su ınternet dıyolar gulup gecıyorum ınternetten dolayı atma olmaz kopma olur o da ınternet saglayıcı dan dolayıdır genellıkle dns ayarlarından kopma oluo oyundan atma ıslemcıden dolayı oluyo atma olayını da program yonetıcısınden warrock exe. dosyasına oncelık ata genellıkle bu sorun dan atıo bu oglanları oyun..