Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun ortasında donma Win7
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler sistemimi vermicem çünkü gerek duymuyorum son 1 haftadır oyunu ortasında donmalar yaşıyorum.Önceden olmuyordu.2 raund sonra donma gidiyor sizce sebebi ne olabilir.
Son 2 haftadır oluyor demişssin. daha önce olmadığına göre sorun sistemde değil haklısın. bilgisayarını kasan ufak tefek programlar varsa ondan kaynaklanıyo olabilir. Bilgisayarına format atma vaktin gelmiştir büyük ihtimal Smile
Bütün güncellemeler (Windows, Ekran Kartı , DirecrX ve Net FrameWork) kurulu mu?
pc içini temizle , güncelleştirmeleri kontrol et , bi virus programıyla viruslerden kurtul , olmadı formada gidersin

ama dediğin gibi 2 el başı atıyorsa bu büyük ihtimal arka planda çalışan bir şey yüzünden oluyordur umarım game booster vb ... progamlar kullanıyorsan büyük ihtimal ondan atıyordur

olmadı hiç bir şey kullanmıyorum diyorsan anti virus kapat warrock harici bir şey çalıştırma arka planda ve oyuna girip oynamayı dene ozaman da atarsa yukar da yazdığımız gibi pc temizle ve güncelleştirmeleri kontrol edersin beyfendi
Referans Adresler