Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Atlıkarınca "İnsan yaptıklarınızı unutur, hissettirdiklerinizi asla..."
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: Atl%C4%B1kar%C4%B1nca.jpg]

"İnsan yaptıklarınızı unutur, hissettirdiklerinizi asla..."

Erdem, Sevil ve çocukları Edip ve Sevgi’nin küçük bir kasabada süren yaşamları, Sevil’in annesinin felç geçirmesi sonucu İstanbul’a taşınmalarıyla değişmeye başlar.
Aradan geçen on yıl içinde Edip yatılı okula gitmiş ve evden uzaklaşmış, Erdem ise hala her zaman ulaşmak istediği iyi bir yazar olma hayalinin peşindedir.
Sevgi’nin ani bir şekilde değişen tavırlarını, içine kapanmasını ve mutsuzluğunu fark eden Sevil evde yaşanan bazı olayları sorgular ve kapalı kapılar ardındaki karanlık sırrı keşfeder.
Söylenemeyenler, çocuklukta açılan yaralar, suskunluklar bir gün çatlaktan sızmaya başlayınca oluşturduğu girdap da bütün aileyi paramparça eder.
Erdem’in beklenmedik ölümü bu cehennemden kurtulmaları için yeterli olacak mıdır? Yoksa ailenin her üyesi hayatları boyunca tek başlarına taşımak zorunda kalacakları gerçeklerle baş başa mı kalacaklardır?

Başka Dilde Aşk filminin yaratıcılarından harika bir film daha. Ben seyrettim çok beğendim. Bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Sinemada oynarken gidiniz, görünüz.

.
Murat abi dur dur filmlere sonra geliriz önce bir hoşgeldin =)))
sıkılmanyanlar için ideal
(04-11-2011 11:21 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Murat abi dur dur filmlere sonra geliriz önce bir hoşgeldin =)))

eyvallah turgay'cım hoşbulduk... Smile
(04-11-2011 11:46 AM)amorti Yazılan: [ -> ]
(04-11-2011 11:21 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Murat abi dur dur filmlere sonra geliriz önce bir hoşgeldin =)))

eyvallah turgay'cım hoşbulduk... Smile

Hoşgeldin
Hoşgeldin ..
hoşgeldin Amorti. Kendi adıma seni ilk kez tanıyacağım Smile
(04-11-2011 01:57 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]hoşgeldin Amorti. Kendi adıma seni ilk kez tanıyacağım Smile
Ben hoşgeldim de filmle ilgilenen yok galiba? Smile İyi dileklerinizi özel mesaj olarak gönderebilirisiniz.

Lütfen konuyla ilgili cevap yazalım.
(04-11-2011 03:19 PM)amorti Yazılan: [ -> ]Ben hoşgeldim de filmle ilgilenen yok galiba? Smile İyi dileklerinizi özel mesaj olarak gönderebilirisiniz.

Lütfen konuyla ilgili cevap yazalım.

Bende sandımki bu filmde sen görev aldın =) Meğer Duygu abi işi kapmış =D

http://atlikarincafilmi.com/index.php?la...page=yapim "Ses Kayıt"

Bu film beni sarmazda seslendirmeyi yapan vede oynayan o ufak kız Şişli Terakki'de okuyormuş. Hiç şaşırmadım desem yeridir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler