Arkadaşlar bir bug ile topgun tigerden t bomba scorpiondan aw50f ye tüm itemleri item shopa koydum ve çoğunu presiz alıyorum ama birtek aw50f premium istiyor ve sadece 30 günlük item alınca 30 dinar gidiyor yanlış anlamayın 3 k değil sadece 30 gidiyor ve bir sürü item var item shopta

Oyun dosyalarıyla oynamak zararlı biliyorum ama paramız yok napalım
Neyse sadete gelirsek ben 3 günlük goldu bu yüzden istiyorum aw50f çekip battle oynuyucam isterseniz charınızda premıum varsa sizede girip alırım aw50f sonra çıkarım şifre değişirsiniz. İsteyen tw ile charıma bakabilir
Ssler
![[Resim: 626.bmp]](http://i1104.hizliresim.com/2011/4/11/626.bmp)
Bu hacke giriyor burada paylaşmak yasak değil mi ?
(04-11-2011 01:00 AM)gocaman Yazılan: [ -> ]Bu hacke giriyor burada paylaşmak yasak değil mi ?
Hacke felan girmiyor kardeşim oyun dosyalarını değiştirdim sadece ayrıca oyunun temasını değiştirenlerde var forumda ozaman onlarda banlanırdı.
Oyun dosyalarıyla oynayıp yaptığına emin misin ? Bak tv ile gir falan deme , net bi' soru soruyorum.
(04-11-2011 01:04 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Oyun dosyalarıyla oynayıp yaptığına emin misin ? Bak tv ile gir falan deme , net bi' soru soruyorum.
Evet eminim flash bellekte duruyor dosyalar !
Koreandaki item shop dosyalarını bizim warrocka attım ve beleşe alıyorum herşeyi ama premıum varsa tabiki dinarımda gitmiyor. Az birşey gidiyor dinar. 30 dinar felan gidiyo 30 günlük eşyaya
Bunuda öğrenirlerse işin içinden çıkılmaz artık.
"Oyun dosyalarıyla oynamak zararlı biliyorum ama paramız yok napalım
" o zaman parası olmayanlar gidip banka soysun, hırsızlık yapsın, illegal yöntemlere başvursun.Nasıl olsa boşuna banka soyup hırsızlık yapmıyorlar, paraları olmadıkları için bu yöntemlere başvuruyorlar sonuç olarak.
Ne kadar kolay değil mi?
(04-11-2011 01:07 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Bunuda öğrenirlerse işin içinden çıkılmaz artık.
" o zaman parası olmayanlar gidip banka soysun, hırsızlık yapsın, illegal yöntemlere başvursun.Nasıl olsa boşuna banka soyup hırsızlık yapmıyorlar, paraları olmadıkları için bu yöntemlere başvuruyorlar sonuç olarak.
Ne kadar kolay değil mi?
Oyuna para vereceğime böyle alırım adam gibi oynarım.
Vallahi ne derseniz diyin yarın özden amcadan aldığım 3 günlük gold ile diziyorum charı ve nıck change bile var item shopta nc atıcam charı satıcam.
(04-11-2011 01:09 AM)M1A2 Yazılan: [ -> ][quote='Mustafa Cömert' pid='196394' dateline='1302473279']
Ne kadar kolay değil mi?
Adamlıktan kastını anladım, daha da bi'şey yazmam.
(04-11-2011 01:11 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ] (04-11-2011 01:09 AM)M1A2 Yazılan: [ -> ][quote='Mustafa Cömert' pid='196394' dateline='1302473279']
Ne kadar kolay değil mi?
Adamlıktan kastını anladım, daha da bi'şey yazmam.
Tartışma çıkmasın lütfen laf dalaşı yapmayalım.Ban yersem ben yerim merak etme hem ne güzel herşeyi bedavadan alıyorum bir zararımı var sana ?
Ayrıca yazmayı unuttum 2 kere yükledım warrocku biri temiz warrock diğeride item shoplu warrock item alıyorum ve çıkıorum normal warrocka girip öyle oynuyorum yani asla ban yemem

Bu arkadaş daha önce forumdan uzaklaştırılmıştı, neden uzaklaştırıldığını tam olarak hatırlayamadım ama birine iftira atmıştı sanırım, söz konusu kişi Sagopa ~ Kajmer'di sanırım, yöneticilerden biri panelden bakabilir.
http://forum.warrocktr.com/Uye-bSrN#axzz1JA7szGuf
IP'sine bakabilirsiniz.Gerekenin yapılacağından şüphem yok.